Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 20x30 cm

Mangler du en ramme til et billede med målene 20x30 cm? Så er der masser at vælge mellem - vi har nemlig en masse rammer i netop denne størrelse. Se udbuddet herunder, og find din favorit.

Uanset om du leder efter en billedramme med brede, sorte lister, en med smalle guldlister, en clipsramme, en smart lyserød eller en moderne gul ramme, kan du finde den her. Man kan naturligvis anvende alle vores rammer i liggende format. Har du et motiv i størrelsen 30x20 cm, vil det altså også fungere perfekt.

200 Produkter
Visning 1 - 60 af 200 produkter

Billedrammer i formatet 20x30 cm

Med en ramme med målene 20x30 cm kan du pynte og dekorere væggene derhjemme, og hvem vil ikke gerne det? Det er ofte de små detaljer som rammer og lignende, der gør, at et hjem føles mere personligt. Det, man vælger at indramme, er naturligvis ofte endnu mere personligt, og derfor har rammer en meget vigtig funktion.

Det er rammer, der virkelig bringer et billede til sin ret og gør, at vores favoritmotiver bliver beskyttet og ser mindre ”nøgne” ud, når de hænger på væggen. At rammer i sig selv er flotte, er bare en bonus oveni!

Rammer i forskellige former

Der findes jo, som du kan se i vores udbud, forskellige rammeformer. Det betyder, at man kan have forskellige rammetyper hængende sammen, i stedet for eksempelvis kun at have kvadratiske eller ovale rammer. Hvis man vælger en ramme på 20x30 cm, får man en rektangulær ramme, og så kan det være virkelig flot at hænge en ramme med målene 30x30 cm ved siden af.

Ovale og runde rammer er sjove at kombinere med, for hvis man har mange motiver på en væg, er det flot også at have forskellige former ved siden af hinanden. Er man ikke glad for at blande, kan man naturligvis holde sig til en enkelt form i samme størrelse – det er helt op til den enkelte!

Vi har noget for enhver smag

For at blive tilfreds med en ramme, er det vigtigt at vælge en, der ikke stjæler for meget at opmærksomheden fra motivet. Hvis man har at gøre med et lille motiv, der passer i en ramme på 20x30 cm, så er det endnu vigtigere at tænke på dette, end hvis det drejer sig om en større ramme. Mindre billeder har brug for mere hjælp til at stikke ud, og det er netop derfor, mange vælger, at have små motiver i små rammer stående i stedet for hængende.

Hvis man har mange små billeder, kan det dog være fint at have en væg, som man fylder med forskellige små billeder i mindre rammer. I dag kan vi jo forstørre vores billeder og gøre alt muligt ved dem, så mulighederne for, hvad vi kan fylde vores rammer med, er uendelige!

En ramme i størrelsen 20x30 cm (30x20 cm) kan benyttes til både vertikale og horisontelle billeder. Mange af rammerne i vores sortiment har desuden både støtteben og vægbeslag, hvilket indebærer, at de kan anvendes både stående samt hængende på en væg. Perfekt til dig, som endnu ikke har bestemt dig for, hvor du vil placere dine billeder.

Tjek vores udbud af rammer, og du vil se, at der findes både det ene og det andet, du kan købe til dit hjem!