Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 30x30 cm

Kvadratiske rammer er altid et sejt og originalt indslag. Vi har et stort udbud af billedrammer i 30x30 cm - på den måde er der en ramme til ethvert motiv.

Vi tilbyder en lang række forskellige farver, materialer og glastyper samt listebredder.

Mangler du en ramme i denne størrelse, er du altså havnet det rigtige sted - tjek bare vores udbud ud herunder, og find din favorit.

114 Produkter
Visning 1 - 60 af 114 produkter

Billedrammer i formatet 30x30 cm

Her finder du et stort udvalg af flotte rammer, som passer til motiver i størrelsen 30x30 cm. Disse firkantede fotorammer er et godt valg til dig, der har fremkaldt dine favoritbilleder i et større format og nu vil hænge dem op på væggen. En flot ramme er en naturlig del af din indretning, men den beskytter også dine billeder fra at få ridser eller samle støv. Med den rette ramme kan du skabe en rigtig flot og unik atmosfære i dit hjem. En ny fotoramme er kort sagt det oplagte valg, når du vil pifte en farveløs væg op. Vælg her nogen af vores farverige rammer eller måske en mere eksklusiv model i sølv eller guld, så rummet får mere liv.

Beskyt dine fineste minder

Med den rette ramme, såsom en af vores med målene 30x30 cm, kan man på smukkeste vis indramme sine minder, hvad end de har form som fotos eller andre billeder. For os, der har prøvet at flytte mange gange, er det et velkendt faktum at netop billeder, med eller uden ramme, plejer at følge med fra hjem til hjem, også selvom lampeskærme og tæpper med mere havner i skraldespanden.

Og hvorfor er det så, at billederne, med eller uden ramme, følger os overalt? Fordi de er personlige og betyder noget for os – også selvom det er et ti år gammelt avisudklip. Billeder og deres rammer er ganske enkelt vigtige for os, og vi er så glade for at kunne hjælpe med at gøre dem endnu finere ved at tilbyde vores brede udbud af rammer. For os er der bare tilbage at sige værsgo og velkommen!

Dit motiv – vores job

Det eneste, du behøver at have som kunde, er motivet – resten klarer vi! Det er ordnet sådan, at vi har en ramme, der passer til enhver, hvad enten du er ude efter noget simpelt eller noget lidt mere festligt. Netop rammer i størrelsen 30x30 cm er jo kvadratiske, så enten anvender man sådanne billeder, eller også kan man klippe dem til, så de passer til rammen.

Vi kan sige så meget, at uanset hvilken ramme eller hvilke rammer, du er ude efter, er det ikke usandsynligt, at du bestiller andre ting hjem også. Det er det, der er så spændende ved vores store udbud!

Mange af os kan godt lide, når der er en rød tråd i indretningen derhjemme, både i forhold til rammer og andre ting, men samtidig kan det være fedt med lidt forskellighed i rummene. Udover farver kan man også have forskellige typer af rammer hængende, for en ramme spiller en større rolle for atmosfæren i et rum, end man lige skulle tro.

At turde at indrette personligt

Indretning er supersjovt, hvis man har interessen, og hvis man godt kan lide det, er det også nemmere at finde sin personlige indretningsstil. Hvis det ikke interesserer én, kommer man hurtigt til bare at købe det første det bedste, man ser, også når det kommer til rammer, og det er nok ikke det bedste, man kan gøre for sit hjem!

Vi elsker, at mange af vores kunder gennem deres valg af billedrammer viser, at de interesserer sig for indretning. Det tyder på, at folk faktisk almindeligvis går op i, hvad de køber til deres hjem.

Her hos os er det nemt for alle at finde skønne rammer, både kvadratiske rammer som eksempelvis disse i størrelsen 30x30 cm eller andre størrelser og/eller former. Vi har noget for enhver smag!