Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

FIND GODE TILBUD BLANDT ALLE VORES KAMPAGNER »

Rammer i 18x46 cm

Har du et langt, smalt billede, som du mangler en ramme til? Så er du havnet det rigtige sted. Vores rammer i størrelsen 18x46 cm er lavet til at udsmykke netop den slags billeder. Kig herunder for at finde netop din favorit.

Mangler du en passende ramme til et panoramamotiv? Vores 18x46 cm billedrammer passer perfekt til dine panoramabilleder - de kan nemlig også anvendes i liggende format i størrelsen 46x18 cm.

Rammer 18x46 cm

Det findes en lang tække fine motiver, der passer i en ramme med målene 18x46 cm. Har du allerede et favoritmotiv, der passer? Så mangler du jo bare at købe en af rammerne i denne størrelse! Eller måske du bare er vild med lige netop denne størrelse og har planer om at købe rammerne og derefter anskaffe motiverne? Så er det bare at shoppe løs! Uanset dine planer, har vi rammerne!

I dag er det populært at have mange forskellige billeder og plakater på væggene, og derfor er begrebet “billedvæg” blevet meget populært gennem de seneste år. Det er ikke så underligt, da det kan være virkelig fint at have en masse forskellige motiver i forskellige rammer hængende på én og samme væg.

Hvis du vælger en ramme, eller måske flere rammer, i størrelsen 18x46 cm, får du en rigtig flot indretningseffekt – prøv selv! Generelt mener vi, at mange flere burde have flotte billeder hængende i rammer, da rammer skaber en virkelig skøn effekt uanset motiv.

Du kan naturligvis selv vælge farve, men et godt tip er at blande rammer i samme størrelse, men i forskellige farver. Det kan hurtigt blive lidt kedeligt rent æstetisk, hvis alting har den samme farve, så det skader absolut ikke at vove pelsen lidt!

Med rammer i størrelsen 18x46 cm får man en fin, rektangulær form, som passer til mange forskellige slags motiver. Vær opmærksom på, at man kan påvirke effekten af motivet afhængigt af hvilken ramme, man vælger!