Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 30x70 cm

Vores rammer i 30x70 cm har en flot og moderne form. Rammerne passer også motiver i størrelsen 70x30 cm, da alle vores billedrammer kan anvendes i liggende format.

Vælg mellem forskellige farver, materialer, glastyper og listebredder. Måske bliver det en klassisk hvid ramme? Eller er det en guldramme, der skal forgylde indretningen derhjemme? Det er dit valg.

14 Produkter

Billedrammer 30x70 cm

Er det tid til at forny hjemmet en smule med en ny ramme? Så er en af vores rammer i størrelsen 30x70 måske lige noget for dig! Med en ramme i denne størrelse er det nemt at dekorere hjemmet med flotte motiver. Rammen skaber med sin rektangulære form et friskt og moderne indtryk!

Vores rammer i størrelsen 30x70 fås i mange forskellige udformninger, så du kan finde netop den ramme, der passer allerbedst ind i dit hjem. Vælg eksempelvis mellem sort, hvid, sølv og mange andre farver.

Vi synes, det er vildt flot at blande lidt forskelligt, når det kommer til rammer, og det tror vi også, at du vil synes! Hvis du normalt køber rammer i samme farve, kan det være en god idé at prøve at hænge rammer af forskellige typer op på samme væg. Det giver et mere dynamisk indtryk og skaber liv i rummet.

Her kan du mikse både plakater og rammer helt frit! Alting behøver ikke at matche perfekt. Det kan derimod være rigtig sjovt at have rammer i størrelsen 30x70 hængende sammen med både større og mindre rammer. Det samme gælder farver på væggen. Jo mere du tør vove, jo mere vinder du!

Vi forhandler ikke kun rammer, men har også et flot udvalg af fine plakater, som vi er meget stolte af! Hvis du allerede har et motiv, der passer perfekt i en ramme med størrelsen 30x70 cm, er det jo super. Husk, at det i mange tilfælde kan være flot at have et billede hængende i en ramme, der er for stor. Så kan man eksempelvis bruge noget flot papir, tapet eller lignende som baggrund.

Som udgangspunkt vil vi gerne opmuntre dig til at tænke uden for boksen, hvad angår indretning. Det bliver hurtigt lidt sjovere, når man kommer på nye, anderledes idéer. Det er let bare at henfalde til gamle vaner, og det tilfører jo ikke ligefrem hjemmet noget nyt! Prøv i stedet at indramme forskellige ting og se bort fra de gamle ”regler” om indretning!

Hvis man vælger en ramme i størrelsen 30x70 cm, kan man eksempelvis hænge noget op på væggen og så derefter hænge rammen rundt om. Måske du har en yndlingsbamse eller lignende? Så er det bare at pifte væggen op med noget anderledes og bruge rammen uden glasset. Smart!