Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

FIND GODE TILBUD BLANDT ALLE VORES KAMPAGNER »

Rammer i 50x65 cm

Er du på jagt efter en ramme med målene 50x65 cm? I så fald er du havnet det rigtige sted - vi har nemlig en masse fine varianter af fotorammer i denne størrelse. Måske du vil have en sort ramme med smalle lister? En i hvidt træ? Brun eller måske guldfarvet? Tag et kig og se hvilke rammer, der fanger din opmærksomhed.

Vores rammer kan også anvendes i liggende format, så de passer lige så godt, hvis du vil indramme et motiv i størrelsen 65x50 cm.

21 Produkter

Rammer 50x65 cm

Hvidt og friskt, sort og sobert, eller måske guldfarvet og glamourøst? Uanset om det er sort, hvidt, guld eller sølv, der lokker, når du er på udkig efter den perfekte billedramme til dine motiver, er vi sikre på, at du kan finde det her.

I vores sortiment af billedrammer på 50x65 cm er der rammer i forskellige stilarter, så du kan finde en, der passer til din smag.

Lister

Har du tænkt påeffekten, en ramme har på motivet? Foruden farven kan du også påvirke udseendet på billedet med bredden på rammens liste. En smal liste tillader motivet at tale for sig selv, da den ikke stjæler opmærksomheden. En bredere liste giver et helt andet udtryk. En bred, sort liste trækker blikke til sig, særligt hvis den placeres på en lys væg, mens en guldfarvet liste kommer til at skabe et luksuriøst og i nogle tilfælde bombastisk udtryk.

Tag gerne et kig i vores sortiment, og find ud af, hvad der passer til dit motiv.

Et godt tip til indramning såvel som ophængning af dit nye billede er at beskytte glasset mod irriterende fingeraftryk og små ridser. Dette gør du nemt ved hjælp af et par tynde bomuldsvanter. Vores bomuldsvanter fås i flere størrelser, og de er en god og nem måde at beskytte et billede på.

Hvad med en billedvæg?

Har du flere motiver, som du gerne pryde dine vægge med? I så fald skal du måske satse på en billedvæg? En billedvæg er, når man bruger rammer i forskellige størrelser, farver og stilarter for at skabe en flot helhed i stedet for at lade hvert billede tale for sig selv.

Vores billedrammer på 50x65 cm kan med fordel bruges på en billedvæg, og gerne i forskellige farver. Bland med kvadratiske og rektangulære rammer for en spændende effekt.

På en billedvæg kan billederne placeres både liggende og stående for at skabe et levende udtryk. Det bedste er at prøve sig frem og se, hvad der ser godt ud. Gør gerne brug af vores guide, hvis du vil have tips og inspiration til, hvordan du kan skabe en billedvæg.

For at undgå at lave mærker på væggene, når du hænger dine billeder op, kan du benytte dig af såkaldte frame bumpers. Mærkerne kan måske ikke ses, så længe billederne hænger der, men når du en dag vil lave noget om, er det træls, hvis der er mærker, der skal dækkes. Frame bumpers er selvhæftende beskyttelse, som klistres fast på bagsiden af dine billeder. Så let som ingenting og en smart måde at beskytte væggene på.

Liggende eller stående?

Sommetider sker det, at man bliver træt af et billede og vil skifte motivet ud. Så er det belejligt, at billedrammen, man bruger, passer til både liggende og stående motiver.

Vores billedrammer på 50x65 cm er lavet til, at du selv kan vælge, om de skal bruges i liggende eller stående format, så du nemt kan variere og udskifte motiver, som det passer dig.