Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 27x35 cm

Mangler du en ramme til et billede i størrelsen 27x35 cm, er du havnet det rette sted - vi har nemlig flere forskellige at vælge mellem. Vores fotorammer kan også anvendes i liggende format, så hvis du har et billede på 35x27 cm, er disse rammer lige så brugbare.

Uanset om du vil have en sort eller hvid billedramme, en med brede lister, en i skinnende guldfarve eller noget helt fjerde, kan du finde det herunder - tag et kig i vores sortiment, og vælg dine favoritter.

27 Produkter

Billedrammer i formatet 27x35 cm

I denne kategori finder du alle vores fotorammer, som passer til billeder med målene 27x35 cm. Disse rammer har billedforholdet 3:4 og passer derfor fremragende til både liggende og stående billeder. Med disse fotorammer får dine billeder en flot og stilren indramning og beskyttes samtidig mod både støv og unødvendige ridser. I sortimentet har vi samlet en række forskellige modeller, så du kan finde en ramme, som falder i din personlig smag.

En pæn fotoramme er den perfekte indretningsdetalje til dit hjem, og med et par nye pæne rammer pifter du let den kedelige væg op, helt uden nogen større anstrengelser. Find dine nye fotorammer hos os allerede i dag!