Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 13x19,5 cm

Har du brug for en mellemstor ramme, er størrelsen 13x19,5 et godt valg. Vi har en masse billedrammer i forskellige designs, så du nemt kan finde en, der passer til dig og dit hjem. Uanset om du er ude efter en brun, en hvid eller måske en sølvfarvet ramme, kan du finde det i vores sortiment herunder.

Vil du have en ramme, der passer til et motiv med målene 19,5x13 cm? Disse rammer kan bruges i liggende format og passer derfor også til denne størrelse.

14 Produkter

Rammer med målene 13x19,5 cm

En ramme beskytter dit foto, der samtidig bliver fremhævet på bedst mulige måde. Rammens farvevalg spiller ind på, hvordan rammen kommer til at passe ind i det pågældende rum.

Vores rammer i formatet 13x19,5 cm fås i farverne sort, hvid og sølv. Det er faktisk de farver, der er nemmest at indpasse i den eksisterende boligstil. Sort og hvid kan fungere sammen med stort set alle farver, blot du sørger for at matche en sort baggrund med en hvid ramme og omvendt. Sølvrammerne er flotte, når du enten stiller eller hænger dem i et rum, hvor der i forvejen er sølvfarvede pyntegenstande.

Rammerne på denne side fås i materialerne komposit og træ. Du bør vælge komposit, hvis du ønsker en let ramme med en ekstra glat overflade, mens træ giver en mere naturlig ramme med en god åndbarhed.

Tips til at vælge ramme

I vores sortiment af billedrammer 13x19,5 cm er der som nævnt rammer i flere forskellige farver og stile, så vi håber, at du lykkedes med at finde lige den ramme, du leder efter. Vi vil gerne give dig nogle tips med på vejen, når du leder efter den perfekte ramme.

Start med at tage et kig på det motiv, du vil indramme. Hvilken stil har det, hvilke farver består det af? Hvilken effekt skal rammen have på motivet? En ramme kan både fremhæve motivet eller smelte sammen med det. Så tænk på, om du ønsker, at billedet skal tiltrække blikke, eller om det skal være et mere diskret indslag, som passer ind med din øvrige indretning. En hvid ramme vil eksempelvis ikke stjæle opmærksomheden fra motivet, men den vil nærmere indramme motivet diskret, mens en kraftig sort ramme skiller sig mere ud. Det afhænger naturligvis også af din farve på væggen. Har du eksempelvis en mørk væg med mørke motiver og hvide rammer om dem, bliver rammerne fremhævet. En ramme i guld eller sølv giver en diskret stemning af luksus. Kig rundt i vores sortiment af billedrammer 13x19,5, og se hvilken ramme, som passer bedst til dine behov.

En anden ting, som har betydning for billedets udseende, udover farver, er stilen på rammens liste. Vi har rammer, som er tynde og diskrete, og rammer, som er brede og elegante. Hvilke foretrækker du?

De fleste af vores rammer i denne størrelse er udstyret med både støtteben og vægfæste. På denne måde kan du variere placeringen af dit billede og både have det hængende på vægge og stille det på et møbel. Hvis du vil stille det, skal du sørge for at bestille en ramme med støtteben.

Har du spørgsmål? Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice!