Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer 25x35 cm

Mangler du en 25x35 cm ramme, er du kommet til det rette sted - vi har nemlig et stort udvalg af rammer i denne størrelse. Uanset om du er på jagt efter en fotoramme, der tiltrækker sig opmærksomhed, eller om du søger en mere enkel model, kan du finde det her hos os.

Hvis dit motiv måler 35x25 cm, passer det lige så godt - alle vores billedrammer kan bruges i liggende format.

Tag et kig i vores sortiment herunder for at finde ud af hvilken ramme, der er din favorit.

40 Produkter

Ramme 25x35 cm

Du, som er på jagt efter en billedramme 25x35 cm, kommer til at elske alle de valgmuligheder, der er i vores sortiment! Disse rammer kan nemlig fås i hele ni forskellige farver!

Måske du er ude efter en klassiske ramme i en stilren, sort farve, tidløs hvid eller glamourøs guld? Eller måske du har lyst til at skeje ud og dekorere væggen med en lyserød eller lilla ramme? Vil du ikke have nogen farve overhovedet, men bare nøjes med en naturlig træfarve? Vores billedrammer 25x35 cm fås i sort, hvid, brun, guld, sølv, træ, lilla, blå og lyserød, så vi håber, du kan finde en ramme, der passer til din smag og dine ønsker. Takket være de mange farvealternativer, passer denne ramme lige så godt ind i den elegante dagligstue som i det farvestrålende børneværelse.

Udover valg af rammens farve kan du også overveje, om du vil have en ramme med mat eller blank finish. Vores matte rammer kan fås i alle farverne. Vil du have en blank ramme, kan du vælge mellem guld og sølv.

Overvejer du at lave en billedvæg?

Går du med planer om at lave en billedvæg? Måske du har set et eksempel på sådan en og fået øjnene op for, hvor nemt det er at kombinere flere af dine motiver og tilsammen lade dem være et flot indslag i dit hjem.

En billedvæg er egentlig en hvilken som helst form for konstellation, hvor man lader flere rammer og billeder hænge sammen. Hvordan du vælger at kombinere og hænge dine billeder, er helt op til dig og din smag. Du kan både hente inspiration udefra, eksempelvis vores guide, eller prøve dig frem, og se, hvad der fungerer for dig.

Det er almindeligt, at man kombinerer rammer i forskellige farver, stilarter og størrelser, og endda at blande rammer i liggende og stående format.

En billedvæg kan godt gøres meget diskret, eksempelvis ved kun at anvende hvide rammer og motiver i samme farver eller måske endda i sort-hvid, hvis din billedvæg skal være ekstra diskret. Man kan også gøre helt det modsatte og virkelig lade billedvæggen skille sig ud fra den øvrige indretning. Forestil dig eksempelvis en kombination af rammer i alt fra lilla til guld og billeder i alle regnbuens farver. Sådan en billedvæg kan man i hvert fald ikke undgå at lægge mærke til.

Det gode ved en billedvæg er, at du altid kan udskifte dele af den eller udvide den ved at tilføje nye billeder. Vores billedrammer 25x35 cm er fremstillet til at hænge i både stående og liggende format, hvilket betyder, at du kan bruge dem på forskellige måder som del af din billedvæg. Takket være rammernes størrelse og lave vægt kan de nemt monteres på væggen ved hjælp af disse selvhæftende søm. Sømmene fungerer på alle typer af underlag. Takket være Powerstrips®-teknikken er de super nemme at anvende, og de kan nemt fjernes uden at efterlade mærker. Du kan oven i købet genanvende dem med et nyt stykke selvhæftende tape.