Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk

-30% rabat på passepartouter med koden PP30

Rammer i 7x9 cm

Herunder finder du alle vores 7x9 cm rammer. Vi har en rkke forskellige varianter, s du nemt kan vlge - forskellige billeder krver nemlig forskellige rammer. Disse sm rammer fremhver dit motiv p flotteste vis uanset hvilken farve eller stilart, du vlger.

Vil du have en fin ramme til et lille billede, der mler 9x7 cm? Det klarer vi nemt. Alle rammerne kan nemlig ogs bruges i liggende format.

20 Produkter
 

Billedrammer i formatet 7x9 cm

Hos os finder du et stort udvalg af fotorammer, og i denne kategori har vi samlet alle vores rammer, som er tilpasset til motiver med målene 7x9 cm (9x7 cm). Disse rammer er små og behændige og passer glimrende til reolen eller kontormiljøet. Med et par flotte matchende rammer kan du nemt skabe et herligt lille fotohjørne med alle dine favoritbilleder. I vores sortiment finder du en stor variation, både når det kommer til farver, materialer og designs.

Rammerne i denne kategori har billedforholdet 7:9 og passer dermed til motiver i størrelsen 7x9 cm. De fleste af rammerne kan anvendes både i liggende og stående format. Desuden kan de også både hænges op på væggen samt stilles i reolen. Søger du flere oplysninger om en specifik ramme, skal du blot klikke på den, og så kan du læse mere om dens egenskaber. Tag et kig i sortimentet ovenfor og find din favorit hos os.