Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

FIND GODE TILBUD BLANDT ALLE VORES KAMPAGNER »

Rammer i 11x15 cm

Hvis du har et motiv derhjemme, der ville passer perfekt i en 11x15 cm ramme, så bør du tage et kig herunder. Her kan du nemt finde din favorit, da vi har en masse modeller at vælge mellem. Uanset hvilken stil, din billedramme skal have, kan du finde det herunder. Vi har alt fra hvidt og stilrent til guldbelagt og farvestrålende.

Vores 11x15 cm rammer kan også bruges i liggende format, så der er lige så mange rammer til dine motiver, der måler 15x11 cm.

27 Produkter

Billedrammer i formatet 11x15 cm

Her finder du alle vores fotorammer, som passer til billeder med målene 11x15 cm. Disse rammer har billedforholdet 3:4 og pladsen, hvor billedet skal ligge, er identisk med størrelsen af billeder fra et helt almindeligt digitalkamera. De passer altså perfekt til de fremkaldte billeder fra dit digitalkamera. I vores sortiment finder du en stor variation af både farver, materialer og designs, så du har lettere ved at finde de ønskede varer.

Eftersom disse rammer passer billeder i størrelsen 11x15 cm (15x11 cm), kan du anvende dem til billeder i både liggende og stående format. De fleste har desuden både støtteben og vægbeslag, hvilket bevirker, at de kan stilles på bl.a. en flot skænk eller hylde samt hænges op mellem dine andre billeder på den flotte billedvæg. Tjek vores fantastiske udvalg her i kategorien og find dine favoritter hos os allerede i dag! Vi har noget for enhver smag. Kig udvalget igennem og find din egen favorit!