Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

Babyalbum og børnealbum

Mangler du et fint brnealbum? I vores sortiment finder du mangler forskellige farver og stilarter. Du kan vlge mellem en masse nuttede farver og designs. Vi har bde klassiske, sde varianter og mere stilrene fotoalbums til babybilleder. Der er dig, der bestemmer, hvad valget falder p.

Tag et kig og vlg et brnealbum i det rette design og den rigtige strrelse til dine yndlingsbilleder af ungerne - her finder du noget for enhver smag.

51 Produkter

Masser af nuttede album

Leder du efter et fotoalbum til at opbevare dine babybilleder i? Så er du havnet det rette sted. Hos os finder du et stort udbud af søde og nuttede babyalbum, som passer perfekt til børn i alle aldre. I vores sortiment finder du både enkle, stilrene album, mønstrede album samt album med søde og sjove karakterer såsom Anders And, Peter Plys og Svampebob Firkant.

Hos os finder du et stort udvalg af nuttede baby- og børnealbum. Til de allermindste børn har vi søde album i blå og lyserød samt i de mere neutrale farver som beige og grå. Disse album passer godt til børnenes første år og er derfor de perfekte dåbsgaver. Til de lidt ældre børn har vi et stort udbud af sjove album med flere velkendte Disney-karakterer og mange andre tegnede figurer. Lad os her blot nævne The Simpsons-karaktererne, Svampebob Firkant samt Barbapapa.

Blandt vores baby- og børnealbum finder du både album med fotolommer samt album, hvor du selv kan isætte dine billeder. Hvis du er kreativ og elsker at lave dine egne unikke collager, er de album, hvor du selv indsætter billederne, et virkelig godt alternativ. De babyalbum med blanke sider, som indgår i vores sortiment, har op til 70 sider. Fotoalbummene med fotolommer passer til dig, som er ude efter et album, som kan udfyldes hurtigt og effektivt. I vores sortiment har vi alt fra minialbum med plads til 36-40 billeder samt større album, som har plads til op mod 200 billeder.

Vores album fås ikke kun i forskellige farver, typer, stilarter og størrelser, men også i forskellige prisklasser, således at alle kan finde et album, som passer til budgettet. Vi bestræber os på at kunne tilbyde alle vores kunder noget, de synes om, og du finder forhåbentlig lige det, du søger, i vores sortiment.

Det er, når børnene er små, at de vokser og udvikler sig allermest. Glem ikke at dokumentere disse tider. Når børnene bliver ældre, vil de takke dig for, at du været så flittig med fotograferingen og tilmed har formået at samle alle billederne i en række flotte album!