Skab dit eget canvasbillede

(38)

Her bestiller du hurtigt og enkelt canvasbilleder af højeste kvalitet. Alle billeder leveres færdige, opspændte på kilerammer og klar til ophængning.

Den skyggebelagte del er det som havner på siderne/bagved canvasbilledet

Billedstørrelse
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Billedstørrelse
  • Pris
  Visning 38 produkter
  Visning 38 produkter

  Canvasbillede

  Når du skal i gang med at skabe dit selvprintede canvaslærred, skal du blot vælge blandt dine yndlingsbilleder og uploade det endelige billede. Måske har du endda mere end ét yndlingsbillede, og du kan sagtens sende flere til os. Vi printer hellere end gerne alle de ønskede canvasprints.

  Passer både i dit eget hjem og som gave

  Når du kreerer dit eget canvasbillede, behøver det ikke nødvendigvis være et billede, der skal hænge hjemme hos dig selv, for det kan lige såvel være en perfekt gaveidé. Eftersom du frit kan vælge det ønskede print, kan du ende ud med både sjove og personlige gaver!

  Har du et passende foto, der kan blive en sjov gave? Eller et passende foto, du gerne vil hænge op derhjemme? Måske har du et yndlingsbillede, som du både vil printe til dig selv og give i gave til en, du holder af? Det er helt op til dig at afgøre, hvordan du gør det. Vi tilbyder mange forskellige størrelser, så du kan få lige det, du vil have!

  Mellem, stort eller lille canvasbillede?

  Alt afhængigt af hvilken type tryk du vælger, vil der være forskellige størrelser, der passer bedst. Visse prints ser f.eks. bedst ud på et lille canvaslærred af typen 30x40 cm. Andre prints passer derimod helt perfekt på et lærred i en større størrelse såsom 70x100 cm. Der er selvfølgelig også de prints, der passer allerbedst som et lille canvasbillede i kvadratisk form, såsom 20x20 cm.

  Det er sjovt at have flere forskellige canvasbilleder i samme størrelse på samme væg, men det er også flot at kombinere et stort billede og et antal mindre billeder som del af en billedvæg.

  Eftersom det er lidt forskelligt, hvad der passer til hjemmets rum, kan man altid vælge en kombination, så de forskellige pladser i hjemmet enten har flere eller færre billeder på den pågældende væg.

  Flot med eller uden ramme

  Hvad enten det handler om canvasbilleder med dine egne prints eller posters, plakater eller noget andet, er det sjovt med rammer. I visse tilfælde er det også flot uden en ramme om billedet.

  Det varierer lidt, og hvert print fortjener sin helt egen stil. Vi synes, det er sjovt at blande på kryds og tværs, men det er selvfølgelig også flot at have en rød tråd i hele rummet/hjemmet.

  Vær ikke bange for at prøve nye ting i din indretning, så lad endelig få fantasien frit løb! Vi har meget at tilbyde dig, så det er nemt at finde lige det, du vil have her hos os. Du kan frit vælge et print, som vi derefter trykker på canvasbilleder, og der er derfor ingen grænser for, hvad du kan kreere til hjemmet!

  Flot med familiefotografier på et canvasbillede

  Et rigtig godt tip, som vi gerne vil dele med dig, er, at det bliver særligt flot at lave egne canvasbilleder med familiefotografier. Det er for eksempel sjovt med bryllupsbilleder, babybilleder og lignende på et canvasbillede i stedet for bare at have det trykt på en poster, plakat eller vælge en forstørrelse af det oprindelige foto.

  Alt, du skal gøre, er blot at vælge det eller de billeder, du vil bruge til dit canvasbillede, vælge størrelse samt beskære billedet. Gennemgå disse få trin, og så er du klar!