Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk

20% rabat på alle vores fotoalbummer med koden 'ALBUM20'

Sorte spejle

Et sort spejl fungerer i næsten alle miljøer og indretningsstile. Hos os finder du alt fra supertynde spejlrammer til sorte brede spejle i rokokostil.

40 Produkter

Elegante sorte spejle

Stort sort rundt spejl i gangen

Det altid fedt at have spejle hængende, og sorte spejle passer ind som indretningsdetalje overalt! Hvad enten man er til de runde, kvadratiske eller rektangulære, er spejle en god indretningsdetalje, der kan pifte et hvilket som helst hjem op!

Vi har ikke kun sorte spejle til ophængning, men naturligvis også masser af gulvspejle! Så hvis det er det, du er på udkig efter, er du altså kommet til det helt rigtige sted! Vi kan det der med spejle, og vi har et imponerende stort udvalg for at alle skal kunne finde en favorit. Blandt vores sorte spejle finder du både klassiske modeller, de mere moderne og smarte, vintageinspirerede spejle og meget mere. Vi har altså som sagt noget for enhver!

Små forandringer gør en stor forskel

Det er smart at friske hjemmet op med små indretningsdetaljer såsom spejle. På den måde får man nemlig følelsen af, at det er nyt og skønt, uden at man behøver at smide en masse penge efter projektet. Med nye spejle og rammer fra os kan du skabe en helt ny atmosfære i hjemmet. Med andre ord kan du altså få en følelse af, at hjemmet er nyrenoveret - blot ved at tilføje nogle små detaljer!

Hvis du er ude efter effektfulde indretningsdetaljer til hjemmet, har vi sorte spejle med lidt kraftigere rammer. Det skaber en god effekt og giver en følelse af mere end bare et “almindeligt” spejl. Med det rette spejl kan man altså give et rum en super fin atmosfære, husk lige det! Vælg en af de fine modeller til dette formål, så kan du altid senere hen købe et mere simpelt spejl, hvis det er det, du mangler til et andet rum i dit hjem.

Det, der er så godt ved både rammer og spejle, er, at de fås i så mange forskellige varianter. Der findes uden tvivl både rammer og spejle for enhver i vores sortiment. Hvad enten du er ude efter noget stilrent og moderne, noget mere kitschet, lidt vintage eller noget helt fjerde, finder du det her hos os.

Måske du på din jagt efter netop sorte spejle opdager, at du faktisk er vild med vores guldspejle, sølvspejle eller noget helt tredje? Så er det naturligvis bare med at købe det i stedet!