Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk

20% rabat på plakater. Kode: POSTER20

852 Produkter
Visning 1 - 60 af 852 produkter

En flot guldramme til et luksuriøst interiør

Elegante guldrammer passer til næsten alle motiver, uanset om det er plakater eller egne billederForgyld hjemmet med elegante guldrammer i forskellige størrelser! Her har vi samlet alle vores guldfarvede rammer, som hver især tilføjer dine billeder en luksuriøs følelse. De er ekstra populære til eksempelvis bryllupsfotos, studenterfotos og plakater med guldfarvede motiver. Vælg mellem materialerne aluminium, glas, komposit, metal og træ.

Søger du enkle og glatte guldrammer til en stilsikker indretning, store og mønstrede til rum, der skiller sig ud, eller klassisk profilerede, der fungerer til det hele? Eftersom vi har Nordens største sortiment, kan du være sikker på at finde det format og design, der passer perfekt ind i dit hjem.

Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte vores dygtige kundeservice! Vi går meget op i, at du får personlig service og bliver tilfreds med dit køb.

Med indretningsdetaljer i skinnende guld skaber du på enkel vis en atmosfære, der er lidt udover det sædvanlige. Et fint foto eller et moderne motiv får nemt den opmærksomhed, som det fortjener, når du sætter det ind i en guldramme. Men hvad skal du gøre for, at de gyldne rammer passer ind i din øvrige indretning? Dette er måske en smagssag, og der findes masser af flotte kombinationer. Der findes dog nogle kombinationer, som altid fungerer:

Sobert med sort, hvid og guld: Vil du tage et sikkert valg, og ønsker du ikke at blande alt for mange nuancer ind i interiøret, er det nemt at vælge hvide vægge, sort-hvide mønstre på tekstiler og tæpper samt guldfarvede rammer i symmetriske formationer. Ekstra stilfuldt bliver det, hvis du indrammer dine sort-hvide fotos eller plakater.

Sukkersødt med guld og pastel: Nutildags er det meget moderne at kombinere fine pastelfarver med detaljer i guld. På væggene kan du for eksempel matche et guldfarvet kort med grafiske mønstre i lyserød, turkis eller mintgrøn, som du matcher med glatte guldrammer. I resten af rummet bliver det super fint med pastel-tekstiler og enkeltstående ting såsom lysestager, dåser og knapper i guld.

Metallic i overflod: Er du på ingen måde bange for at tage fat, når det gælder indretning, bliver det faktisk virkelig flot med spændende kombinationer i guld, sølv og kobber. Placér dine rammer, lysestager og puder i grupper à tre, hvor de glimtende nuancer komplementerer hinanden. Hvorfor ikke gå all-in med en lækker lysekrone i samme stil?