Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 13x18 cm

Er du ude efter en ramme i størrelsen 13x18 cm? Så er du havnet det rigtige sted. Dette er en populær størrelse, og vi har mange forskellige modeller - alt sammen for, at du kan finde den ramme, der er helt rigtig til dig.

Når du ved hvilken størrelse, din billedramme skal have, skal du blot beslutte dig for farve, materiale, glastype og hvorvidt din ramme skal være mat, blank eller højblank. Overvej også, om du ønsker en ramme med bløde eller kantede linjer.

Man kan naturligvis også bruge vores 13x18 cm rammer i liggende format, hvis man ligger inde med et 18x13 cm motiv.

247 Produkter
Visning 1 - 60 af 247 produkter

Billedrammer i formatet 13x18 cm

Har du nogle små, nuttede billeder, som du gerne vil have fine rammer til? Så skal du se vores udbud af små rammer i størrelsen 13x18 cm! Ofte vil man gerne have et foto der passer perfekt med størrelsen på det foto, billede eller lignende, som skal indrammes, og så er det jo heldigt, at der findes et stort udvalg af størrelser her hos os! Det er bare med at kigge alle rammerne igennem, lægge de ønskede varer i kurven, og klikke dem hjem!

En fotovæg, måske?

Et godt tip, vi gerne vil dele, er at bruge vores små rammer til fotos. Forestil dig, hvor fint det ville være med en hel væg derhjemme kun bestående af indrammede fotos af nære og kære i størrelsen 13x18 cm! At hænge en masse fotos i rammer ved siden af hinanden kan gøre en væg betydeligt mere interessant end kun at have et stort billede eller to hængende, husk det!

Man tænker tit på at lave lidt om derhjemme, og i sådanne processer glemmer man tit muligheden for at flytte rundt på dekorationen på væggene. En flot væg kan virkelig skabe liv i rummet, hvilket du sikkert kan huske, hvis du tænker tilbage på den slags billedtapet, der var så populært engang? Tænk at lave sin egen væg kun med hjemmelavet kunst i fine rammer fra vores sortiment i stedet for ét stort stykke tapet? Flot!

Små billedrammer til store minder

Man behøver ikke at have store billeder for at have store minder. Ligesom det første ultralydsbillede (som jo er i miniformat), findes der mange smukke minder i mindre formater. Mindre billeder i eksempelvis størrelsen 13x18 cm kan være rigtig fine at hænge op, da det skaber en intimitet, hvilket aldrig er skidt. Især er det flot at have mange små fine billeder af familie og venner hængende, da det jo er dem, man er tættest på.

Hvis du gerne vil hænge større billeder op i større rammer, er det naturligvis helt op til dig. Dette er kun et tip, da vi synes, det er så fint at samle mange små billeder i små rammer på en og samme væg. Vil du blande med store billeder i store rammer, eller måske holde dig helt til de store formater, kan det også være rigtig flot. Vi er vild med alle de mange muligheder!

Rammer med 3:4 billedforhold

Leder du efter en flot fotoramme med billedforholdet 3:4, som er en anelse større end standardstørrelsen? Så er du havnet det rette sted. I denne kategori finder du et godt udvalg af fotorammer i størrelsen 13x18 cm. Disse rammer passer perfekt til dine nye fine billeder, som du vil have op på væggen. Takket være vores brede sortiment kan du nemt finde dine favoritter, uanset hvilken slags ramme du går efter. Vi har alt fra de billige rammer til elegante rammer med masser af karakter. 

Rammerne i denne kategori kan både anvendes liggende og stående, så de passer til billeder med målene 13x18 cm (18x13 cm). Ved at klikke på en fotoramme, som har vakt din interesse, får du mere information om denne, såsom om den har støtteben samt vægbeslag. Gennemlæs vores produktbeskrivelser og find rammen, du ikke kan undvære! Hos os har alle mulighed for at finde en ramme, som falder i deres smag. Tag et kig i vores sortiment!