Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 61x91,5 cm (Posters)

Her finder du vores flotte rammer som passer posters i 61x91,5 cm. Find din favorit i dag!

39 Produkter

Billedrammer i formatet 61x91,5 cm

I denne kategori har vi samlet fotorammer, som passer til billeder med målene 61x91,5 cm. Disse rammer er vores næststørste rektangulære rammer og passer perfekt til dine posters og plakater. Billedforholdet på disse rammer er 2:3. I vores sortiment har vi samlet en masse rammer i forskellige farver, materiale og designs. Det bliver således noget lettere at finde den perfekte ramme. Hos os kan alle finde noget, som falder i deres i smag.

En fotoramme i størrelsen 61x91,5 cm (91,5x61 cm) er lige så god til et liggende format som et stående format. Disse rammer passer altså både til vertikale og horisontale posters og billeder. Når du klikker på vores produktbilleder, kan du læse mere om produktet, så du ved, om rammen eksempelvis er med støtteben eller vægbeslag. Søger du en ekstra flot indramning til dit billede, anbefaler vi dig, at du kombinerer rammen med en flot passepartout, ligeledes fra BGA. Vi har noget for enhver smag. Tjek vores sortiment ud og find til favoritramme hos os!

Interesseret i en billedvæg?

En sjov og hyggelig måde at lade sine billede komme til sin fulde ret på, er ved at lade dem blive en del af en billedvæg. Du har sikkert set dem før, men du har måske ikke tænkt over, at de skulle hedde noget særligt? En billedvæg er kort sagt enhver form for konstellation, hvor man lader flere billeder samles på et område, for på denne måde at skabe en fin enhed sammen i stedet for at lade hvert billede hænge for sig selv.

Vores billedrammer 61x91,5 cm kommer til at passe fint i en sådan sammenhæng. Det er almindeligt, at man kombinerer rammer i forskellige størrelser, farver og stile for at skabe et herligt indtryk. Vil man i stedet have et mere roligt og mere diskret udseende på sin billedvæg, kan det være klogt at sørge for, at rammerne ikke skiller sig så meget ud fra hinanden. At bruge forskellige størrelser plejer altid at blive rigtig fint, og det er godt at variere liggende og stående format og så måske holde sig til en eller to farver.

Selv de indrammede motiver har naturligvis en stor betydning for det endelige look. Farverige motiver tiltrækker flere blikke end eksempelvis sort/hvide. Bland gerne fotos med illustrationer og citater på din billedvæg. Der er ingen regler og retningslinjer, det er bare om at prøve sig frem og se, hvad du kan lide. Hvis du er nysgerrig efter at lave en billedvæg, men føler du, at du har brug for flere tips og idéer, så kan du med fordel kigge her i vores guide. Her har vi samlet nogle af vores tanker om emnet.