Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 25x38 cm

Skal du bruge en 25x38 cm ramme? Eller måske en 38x25 cm ramme? Uanset hvad kan du finde det her hos os. Du vælger nemlig selv, om du vil bruge fotorammerne i stående eller liggende format.

Vælg din favorit blandt farver, materialer og stilarter herunder. Vælg derefter hvilken glastype, du ønsker, og om rammen skal være mat, blank eller højblank.

28 Produkter

Billedrammer i formatet 25x38 cm

Her finder du alle vores fotorammer, som passer til billeder i størrelsen 25x38 cm. Disse rammer har altså billedforholdet 2:3 og passer perfekt til både et liggende og stående format. Mange af rammerne i vores sortiment har desuden både støtteben og vægbeslag, hvilket giver dig mulighed for både at hænge dem op på væggen og stille dem på eksempelvis en billedhylde eller lignende.

Vi har gjort det nemt for dig at finde de ønskede varer. Her har vi samlet fotorammer i størrelsen 25x38 cm (38x25 cm) i flere forskellige designs. Hos os finder du rigtig flotte stilrene rammer i enkle designs samt mere eksklusive modeller, som giver dine billeder en flot indramning. Det, som alle vores rammer har til fælles, er, at de er af en rigtig god kvalitet og beskytter dine billeder mod både ridser og snavs. Tag dig tid til at gennembladre sortimentet ovenfor, og så garanterer vi, at du falder over noget, som falder i din smag. Hos os er der nemlig noget for alle!