Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer 14x18 cm

Har du fine motiver, der mangler lige så fine rammer? Så er du havnet det rette sted. Vores 14x18 cm rammer passer perfekt til nogle af dine mindre billeder. Vi har flere forskellige stilarter at vælge mellem, så du kan finde en billedramme, der passer perfekt til dine billeder. Tag et kig herunder for at se hele vores sortiment.

Vil du indramme et billede, der måler 18x14 cm? Intet problem - vores rammer kan nemlig også anvendes i liggende format

19 Produkter

Billedrammer i formatet 14x18 cm

Vores udvalg af rammer i størrelsen 14x18 cm er samlet i denne ene kategori. Samtlige rammer er naturligvis af en høj kvalitet og er produceret i et slidstærkt materiale. De er desuden flotte, og de enkelte designs kan nemt integreres i de forskellige rum. Uanset om du indretter dit hjem i en landlig eller minimalistisk stil, finder du noget helt særligt hos os.

Rammer i størrelsen 14x18 cm (18x14 cm) passer ideelt til mange skolebilleder, og hos os finder du en flot ramme, som udgør den perfekte gave til mormor eller farmor. Hvorfor ikke anskaffe dig flere rammer i samme størrelse, så du kan skabe en fin fotogruppe til væggene i dit soveværelse eller dagligstuen? Eftersom vores rammer både kan anvendes liggende og stående, har du gode muligheder for at udvikle kreative projekter med dine specielle billeder i disse rammer. Hos os findes der noget for alle, og du finder garanteret også et eller andet fristende i udvalget!

Fremhæv det, du kan lide

Måske er skolebilleder af børnene ikke lige noget for dig at have hængende? Måske er der andre billeder, du hellere vil indramme og forgylde dit hjem med? At indramme forstørrelser af sine egne fotos er den mest enkle måde at skabe personlige billeder på, og desuden er det en mulighed for at genopleve minder på – hver gang du kigger på billedet! Vores billedrammer 14x18 cm passer godt til dette formål, uanset om du vil have et foto af en person, du holder af, et flot naturbillede – eller noget andet. I dag har mange af os mobiltelefonerne fyldte med fine billeder, og disse er ofte af så god kvalitet, at man sagtens kan forstørre dem godt op – og så nyde dem fuldt ud!

Vil du ikke indramme et foto, kan et andet tip være at bruge billeder, som du finder i blade eller magasiner. Hvorfor ikke bladre et rejsemagasin igennem og klippe yndlingsbilleder ud og indramme dem?

Når du har fundet det perfekte motiv til dit billede, vil du måske gerne give det et ekstra løft? I så fald kan du med fordel supplere din ramme med en passepartout. Den kommer til at give motivet en ekstra indramning, som lader det komme til sin fulde ret. Vores passepartouter er lavet i PH-neutralt og syrefrit papir, så du ikke skal bekymre dig om, at det bliver gult eller misfarvet med tiden.