Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 20x60 cm

Vores rammer i 20x60 cm har en interessant form, som gør, at både ramme og motiv kommer til at stikke ud i mængden. Vælg derfor med omhu, så du får kombineret det rette motiv med den rette billedramme - en ramme af denne type trækker nemlig blikkene til sig.

Hvis du har et billede i 60x20 cm, kommer det også til at passe fint - alle vores rammer kan nemlig bruges i liggende format.

Tag et kig på vores udbud af 20x60 cm rammer herunder, og vælg din favorit. Vi har noget for enhver smag.

26 Produkter

Billedrammer i formatet 20x60 cm

Leder du efter en aflang fotoramme til dit panoramabillede? Eller har du måske planer om at skabe en smart fotocollage? Så har du fundet det rigtige website! I denne kategori finder du vores udbud af aflange fotorammer, som passer til billeder i størrelsen 20x60 cm (60x20 cm). Dette betyder selvfølgelig, at der er plads til flere mindre billeder i disse rammer. Perfekt til en fotocollage! Er du ude efter passende passepartouter, så finder du også disse hos os, både til enkelte billeder og til en komplet fotocollage. Klik på den fotoramme, du synes om, og du kan læse mere om netop denne rammes egenskaber.

Alle vores fotorammer holder en høj kvalitet. De er derudover både smarte og stilrene, hvilket bevirker, at de passer ind i alle slags hjem. Vi håber derfor, at alle vores kunder kan finde noget, de synes om i webshoppen. De fleste af vores rammer kan anvendes både stående og liggende, hvilket giver dig en større frihed til at være kreativ. Tjek sortimentet ovenover og find netop din favoritramme!

Hvorfor en passepartout?

Som vi før nævnte, har vi også passepartouter i vores sortiment. En passepartout giver dit motiv en ekstra indramning, og det kommer til at løfte motivet yderligere. Et billede med et indrammet motiv opleveres ofte som lidt finere, og billedet kommer mere til sin ret.

Det, som derimod kan mindske indtrykket af dit billede, er en passepartout, som er blevet gul eller misfarvet med tiden. Dette kan ske, når papiret i passepartouten reagerer med sollyset, som det udsættes for. Ofte hænger vores billeder jo det samme sted i flere år, og så får det en hel del lys på sig.

Vores passepartouter er fremstillet i PH-neutralt og syrefrit papir for at undgå, at de bliver grimme med tiden. Med en hvid passepartout lader du motivet stå i fokus, og inderkanten, som er skåret i vinkel, kommer til at fremhæve dit motiv lidt ekstra.

Så sørg for at supplere din billedramme 20x60 cm med en passepartout for at løfte dit billede og lade det få den opmærksomhed, det fortjener.