Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer 30x45 cm

Er du ude efter den perfekte ramme i størrelsen 30x45 cm? Har du det rette motiv, og mangler du en billedramme, som kan give billedet et ekstra løft? Så tag et kig i vores udbud herunder - vi har nemlig masser af forskellige rammer i denne størrelse.

Hvis du har et motiv i størrelsen 45x30 cm, passer det lige så godt, da alle vores rammer kan anvendes i liggende format.

118 Produkter
Visning 1 - 60 af 118 produkter

Billedrammer i formatet 30x45 cm

Leder du efter en smart fotoramme til et større rektangulært billede? Så har vi præcis det, du søger. Hos os finder du nemlig fotorammer i flere forskellige størrelser, og i denne kategori har vi samlet de rammer, som passer til billeder i størrelsen 30x45 cm. Disse rammer har et billedforhold på 2:3 og kan anvendes både lodret og vandret. Dette gør det muligt for dig at placere dine rammer efter eget ønske.

Hvad kommer først, motivet eller rammen?

Om det er motivet eller rammen, der kommer først, skifter som bekendt fra gang til gang. Nogle gange finder man en ramme, som man bare må have, uanset om man har et passende billede eller ej – den skal ganske enkelt hænge i ens hjem! Dette gælder for store såvel som små rammer. Hvad enten der er tale om en ramme på 30x45 cm, 40x40 cm eller en kæmpestor ramme, har de fleste af os nok prøvet at købe en ramme for så senere at finde det rette billede.

Fordi vi sælger så mange forskellige rammer og posters med mere, er det ikke usædvanligt at vores kunder kommer til os for at forny deres hjem. Det bedste er, at man, mens kan kigger rundt i vores butik og udvælger den ramme, man havde planlagt at købe, falder over en masse andre rammer, man gerne vil have. Da vores priser er så favorable, kan man sagtens købe mere end én ramme uden at få dårlig samvittighed, så fyld bare kurven op!

Nye rammer – nye tider

Elsker du at lave om derhjemme? Elsker du at male og tapetsere, eller plejer du at hygge dig med lidt mindre projekter? Hvis du tilhører den sidste kategori, så ved du allerede, at en ny ramme aldrig slår fejl, og du ved nok også, at forskellige billeder gør sig godt i forskellige rammer.

Hvis man har et billede på eksempelvis 18x24 cm, kan man godt bruge en større ramme med målene 30x45 eller lignende. Man sætter bare billedet i rammen og lægger et flot stykke papir bagved. Hvis du har en væg med noget spændende tapet, kan du bruge selve væggen som baggrund for det lille billede.

Man behøver ikke altid at have billeder i den præcise størrelse – man kan nemlig klippe dem lidt til eller, som nævnt ovenfor, fuldende med en fin baggrund.

Skift stil med små midler

Hvis du vil forny hjemmet lidt, er det faktisk ret fedt at skifte den gamle ramme om et gammelt familiebillede ud med en moderne ramme. Det ser sejt ud. Det er også sjovt at gøre det modsatte, altså at bruge en vintage-inspireret ramme til et meget moderne billede.

Eftersom rammerne i vores butik ikke er særlig dyre, er det nemt at blive tilfreds! Her får du et bredt sortiment og gode priser på en gang. Det er da svært at slå, ikke?