Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 100x140 cm

Har du et favoritmotiv, som kræver en kæmpestor ramme? Så er du kommet det rette sted! Vores rammer i størrelsen 100x140 cm er perfekte til alle dine største billeder og fås i et flertal af forskellige modeller og stilarter.

Med så stor en billedramme eller fotoramme bliver dit motiv løftet til helt nye niveauer. Det kommer også til at få meget opmærksomhed i rummet, så vær opmærksom på det, når du vælger både ramme og motiv.

Vores rammer i størrelsen 100x140 cm kan også bruges i liggende format, hvilket betyder, at de passer lige så godt til billeder med målene 140x100 cm.

9 Produkter

Billedrammer i formatet 100x140 cm

Har du svært ved at finde den perfekte, store, rektangulære ramme? Hos os vil du med garanti finde, hvad du leder efter. Vi har noget for enhver! I denne kategori har vi samlet alle vores rammer i størrelsen 100x140 cm. Disse rammer passer perfekt til alle dine større kunstværker og fotografier. Et stort, flot billede er den perfekte indretningsdetalje til en tom væg. 

At finde en god ramme i større størrelser kan være ret svært. Derfor har vi hos BGA valgt at forhandle fotorammer i flere større størrelser i håb om, at vi gør det nemmere for vores kunder at finde præcis det, de søger. I denne kategori finder du rammer i størrelsen 100x140 cm. Disse rammer passer godt til dig, som vil indramme et stort fotografi eller kunstværk. En ramme i denne størrelse kan du desuden kombinere med en smart passepartout, så du opnår et ekstra stilrent indtryk. Du kan bestille denne efter mål hos os. Med passepartouten giver du dit billede et ekstra løft og giver det således en behørig opmærksomhed.

Vores fotorammer i størrelsen 100x140 cm (140x100 cm) kan anvendes i både liggende og stående format og passer derfor både til vandrette og lodrette billeder. Hvordan du vælger at anvende din ramme, beror selvfølgelig på det givne motiv. Uanset om du er ude efter en ramme med et simpelt design eller en mere storslået fotoramme, håber vi, at du finder det, du leder efter her hos os. I vores sortiment har vi samlet rammer i flere forskellige modeller og stilarter, og i netop denne kategori finder du nogle super fine rammer, som passer godt til dine større fotografier og kunstværker. Tag et kig på vores udbud og find den perfekte ramme til dit hjem allerede i dag!

Hvorfor fotorammer?

Med en ramme bliver billederne lidt mere ”smarte”, end hvis man hænger dem op uden – det ser ganske enkelt mere luksuriøst og hyggeligt ud. Det kan naturligvis også være fedt at bryde væggen med billeder, der ikke er i ramme, men oftest bliver det bare lidt ”mere” billede, når det kommer i ramme. Især, hvis det er en af de rigtig store rammer, som dem i størrelsen 100x140 cm.

Når det kommer til billeder af dem ene eller den anden slags, som man gerne vil have i en stående ramme, så kræver det selvsagt en ramme – alt andet går jo ikke. Vi har naturligvis sådanne rammer, så alle, der ønsker et stående foto eller billede, kan købe den slags ramme.

En ramme kan gøre meget på kort tid

Det tager ikke langt til at indramme et billede og hænge det op, men sikke en forskel en ramme kan gøre for en væg (og et helt rum)! Selv, hvis det blot er en enkelt indramning i størrelsen 100x140 cm, gør det en forskel. Og hvis der er flere, får man – naturligvis – mere af det hele, og det er endnu sjovere!

Det er sjovt at pleje hjemmet lidt ved at hænge et ekstra billede op i en flot ramme eller købe en ny potteplante, og ofte behøver man ikke at gøre meget mere end det. I stedet for at hoppe direkte ud i renovering bør man altid prøve sig frem i en mindre skala først. Det er forbavsende, hvor ofte det rækker med et par flotte rammer, uanset størrelsen!