Rammer 60x70 cm

Er du ude efter en 60x70 ramme? Vi har et stort sortiment at vælge blandt. Uanset om du vil have noget enkelt og stilrent eller en stor, kitschy ramme, kan du finde det her. Vi har både forskellige farver og materialer, forskellige glastyper og listebredder. Vi har med andre ord noget for enhver smag.

Da alle vores fotorammer også kan anvendes i liggende format, passer de lige så godt til motiver i størrelsen 70x60 cm.

Visning 8 produkter

Billedrammer 60x70 cm

At finde den rette ramme til et billede kan både være nemt og svært. Det afhænger af, hvad man er ude efter. Sommetider ved man præcis, hvad man vil have, og hvis man finder det, er det virkelig en sejr. Her hos os findes der noget for enhver, så derfor er du også garanteret en sejr.

Er det en ramme i størrelsen 60x70, du er på jagt efter, er du kommet til det rette sted – og er du ude efter en anden størrelse, har vi såmænd også det. Vi har rammer til ethvert tilfælde og til alverdens typer af plakater, hvilket betyder, at du uden tvivl kan finde noget, du kan lide. Se dig lidt omkring i vores store sortiment – vi garanterer, at du nok skal finde det rigtige!

Bland størrelser

Synes du, det er fedt at blande forskellige rammestørrelser på den samme væg? Så er du kommet til det rigtige sted! Vi har nemlig rammer i alle tænkelige størrelser! Det er ikke bare rammer i størrelsen 60x70 cm, du kan finde her i vores sortiment, men derimod rammer i en hvilken som helst størrelse, du måtte mangle til et bestemt billede.

At man kan opfriske hjemmet med nye rammer, plakater og andre billige ting, gør det lidt sjovere for alle. Hvis man blev nødt til at bruge en formue på en masse store, dyre møbler hver gang, hjemmet trængte til at ansigtsløft, kunne man hurtigt gå konkurs, ikke? Godt, at du i stedet kan vælge og vrage blandt vores produkter, hvor du kan komme langt for nogle få hundrede kroner.

Er du vild med lidt større rammer såsom 60x70 cm, men har du ikke et billede i samme størrelse? Så kan du enten klippe et større billede til, eller du kan bruge rammen til et mindre billede. Hvad end du gør, så lad bare fantasien få frit løb, og så bliver indretningsprocessen meget sjovere.

Se dig endelig omkring i vores sortiment efter lidt af hvert. Vi har en masse produkter, der kan pifte hjemmet op til billige penge. Hvorfor nøjes med en ramme i størrelsen 60x70, når du kan købe alverdens rammestørrelser, plakater og meget mere i samme butik? Her finder du alverdens skønne produkter, og det ville være ærgerligt ikke at udnytte, hvad vi har at tilbyde!