Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

SALG! 20% på spejle fra KAILA. Kode: KAILA20

Rammer i 80x120 cm

Herunder finder du fotorammer i et meget stort format. De passer til alle dine store billeder såvel som til collager af mindre billeder. Disse billedrammer tager meget fokus, hvilket du bør have for øje, når du placerer dem på væggene.

Man kan også anvende rammerne i liggende format, og de passer altså derfor også perfekt til motiver, der måler 120x80 cm. Tag et kig i vores udvalg, og vælg den stil, der passer bedst ind i netop dit hjem.

7 Produkter
 

Sådan kan du bruge en ramme i størrelsen 80x120 cm

Et stort billede kræver som regel en solid ramme, som både beskytter og fremhæver billedet. Her finder du vores færdige rammer med målene 80x120 cm – et format, der er ekstra flot på en bred væg. De færdige varianter har stilfulde profiler, er fremstillet i træ og fås i nogle af vores mest populære farver. Eksempelvis finder du her de hvide, sorte og træfarvede modeller.

Leder du efter et specielt design i størrelsen 80x120 cm, der ikke tilbydes her på siden? Så foreslår vi, at du kigger i vores kategori med rammer efter mål, hvor du vil finde en række varianter, som vi producerer i vores eget rammeværksted. Har du spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice. Vi stræber altid efter at give dig en personlig service og sikre, at du bliver fuldt ud tilfreds med dit køb.

Har du et billede på 80x120 cm, der skal indrammes? Eller vil du gerne have denne størrelse ramme, men savner et specifikt motiv? Vi begynder med det første scenarie. En stor ramme giver et større blikfang end en mindre ramme. Det er derfor ekstra vigtigt, at rum, indramning og motiver harmoniserer med hinanden. Denne balance kan dog opnås ganske nemt. For det første skal motivet matche billedrammen. Du kan for eksempel vælge en fremtrædende farve i billedet, som du indfanger i rammen, hvorigennem du skaber et behageligt helhedsindtryk. Et sort og hvidt motiv er det nemmeste at matche, så her skal du blot tænke på at vælge en mørk ramme til et lyst baggrundsbillede og omvendt.

På den anden side skal det færdige værk være i overensstemmelse med den øvrige indretning, og først og fremmest væggen. En mønstret eller mørk og "tung" væg får straks et løft, når du matcher den med en lys ramme, der giver et let og behageligt udtryk. En hvid eller lys væg uden dikkedarer bliver mere spændende med et fint motiv, og du får et resultat, hvor værket bliver blikfanget.

Så kommer vi til scenarie nummer to: Du vil gerne dekorere din væg med en stor ramme, men er ikke sikker på, hvilket motiv der skal indrammes. Hvis du har et særligt vigtigt motiv i et digitalt format, er det ofte muligt at forstørre det i en grad, så det passer i en ramme på 80x120 cm. Kontakt os, så du kan høre nærmere om mulighederne. En anden mulighed er at skabe en collage af flere billeder mod en fin baggrund. Hvis du vil gøre det ekstra nemt, kan du lade et fint stykke stof eller papir udgøre motivet. Derefter "slår du" bagsiden af rammen ind med stoffet eller papiret og fastgør det på bagsiden med enten lim eller tape. Resultatet kan sammenlignes med en baggrundsvæg, men med den forskel, at værket syner mindre og er meget lettere at skifte ud end et tapet.