Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

SALG! 20% på spejle fra KAILA. Kode: KAILA20

Rammer i 20x25 cm

Har du et motiv i størrelsen 20x25 cm, som savner en ramme? Så bør du tage et kig i vores brede udvalg herunder. Vi har nemlig et bredt sortiment, som inkluderer både enkle og stilrene modeller såvel som farvestrålende og kitchy samt bombastiske og seje. Her finder du noget for enhver smag.

Vores billedrammer i størrelsen 20x25 cm er lige så flotte i liggende format, så et billede med målene 25x20 cm ser lige så flot ud i rammerne som et i størrelsen 20x25 cm.

87 Produkter
Visning 1 - 60 af 87 produkter
 

Billedrammer i formatet 20x25 cm

Her finder du alle vores fotorammer i størrelsen 20x25 cm. Disse rammer har billedforholdet 4:5 og kan anvendes i både stående og liggende format. I vores brede sortiment håber vi, at du kan finde noget, som lige falder i din smag. Vi har en stor variation af både farver, materialer og stilarter, hvilket netop gør, at vi har rammer til alle hjem. Målsætningen er, at vi har noget til alle kunder.

Vores fotorammer i størrelsen 20x25 cm (25x20 cm) passer perfekt til dig, som for eksempel vil lave en flot billedvæg med billeder i forskellige størrelser og formater. Det fungerer også lige så godt at hænge dem særskilt som at stille dem på en flot skænk, da de hverken er for små eller store. Denne størrelse er perfekt til dig, som vil vise dine absolutte favoritbilleder til alle. Kig i vores sortiment ovenfor, og så garanterer vi dig, at du finder de perfekte rammer til dit hjem!

Mere om billedvægge

På en billedvæg kan du frit blande billedrammer af forskellige størrelser og stile, og disse billedrammer 20x25 cm passer fint til formålet. Billederne kommer sammen til at udgøre sin egen enhed, i stedet for at hvert billede hænger alene for sig selv.

Der er selvfølgelig ingen regler at følge, når man skaber en billedvæg – hovedsagen er jo at du selv bliver tilfreds, og at væggen ser ud som du ønsker den – men der er nogle få ting man skal tænke på, som gør det hele lidt lettere.

Det første vi vil give tips til, er at begynde med at lægge de billeder, som du vil bruge, på gulvet eller på et bord. På denne måde kan du nemt flytte rundt på rammerne og teste, hvad der ser bedst ud.

Næste tips handler om almindelige principper at gå ud fra, når man hænger sine billeder op på billedvæggen. En måde er at hænge billederne op efter fornemmelse. Der behøver du hverken at måle efter, men bare gå ud fra, hvad du tror ser pænt ud. Vil du have lidt mere kontrol over det hele, kan du forestille dig en kvadrat eller rektangel som går rundt om alle billeder, som kan være en slags ydre linje, der holder kunstværket sammen. Det er også normalt at man lade afstanden mellem billederne være udgangspunktet – yderkanterne på billederne på billederne kan have forskellige højder og bredder, men afstanden mellem de forskellige billeder er den samme i alle retninger. Dette giver et lidt mere frit indtryk, end hvis du forestiller dig en ramme som holder billederne sammen.