Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer 15x23 cm

Vores 15x23 cm rammer findes i mange fine stilarter, så du kan finde en billedramme, der passer til netop dit motiv. Du kan vælge mellem romantisk stil, stilrent og moderne, klassisk og eksklusivt. Det er op til dig. Tag et kig herunder for at se, hvad vi kan tilbyde, og udvælg dine favoritter.

Hvis du har et motiv på 23x15 cm, er det lige så fint - alle vores rammer kan nemlig bruges i liggende format.

25 Produkter

Rammer 15x23 cm

I vores sortiment af billedrammer 15x23 kan du vælge mellem rammer i flere forskellige farver og stilarter. Uanset om du er ude efter en mere simpel, klassisk ramme af træ eller en luksuriøs, guldfarvet ramme med brede, udsmykkede lister, er vi sikre på, at du kan finderden her!

Har du tænkt på, hvor stor indflydelse rammens lister har for motivets stil og udseende? Prøv selv at teste det! Overvej eksempelvis listens bredde. Vores rammer i dette format har listebredder på alt fra 5 til 57 mm. Du kan nok selv forestille dig, hvor forskellige disse rammer ser ud!

Du kan også overveje, om du leder efter en ramme med mat eller blank finish. Vores blanke rammer fås i guld og sølv. Foretrækker du en mat ramme, har du endnu større valgfrihed, og du kan vælge mellem rammer i samtlige farver, det vil sige sort, hvid, brun, træ, guld og sølv.

Man kan med fordel hænge flere af disse små rammer op sammen. Hvorfor ikke være lidt kreativ og kombinere rammer i forskellige farver og stilarter. Det kan skabe en rigtig flot effekt.

Stille eller hænge?

Har du svært ved at beslutte, hvor du skal hænge dit nye billede? Eller om det overhovedet skal hænges op? Måske du vil stille det på et møbel i stedet? Flere af vores billedrammer 15x23 cm er udrustet med en støttefod. Når du køber sådan en ramme, behøver du med andre ord ikke allerede nu at beslutte, om dit billede skal stå eller hænge, da det er nemt at ændre når som helst.

Et godt tip på vejen

Du har måske selv prøvet at bruge en masse tid på at finde det perfekte motiv, den perfekte ramme og den perfekte placering. Du sætter motivet i rammen og måler op til den perfekte højde på væggen. Når billedet bliver hængt op, ser du, at det er fyldt med fingeraftryk og mærker, ikke mindst på indersiden af glasset! Vi har om nogen begået den fejl for bagefter at bande os selv langt væk for ikke at have vasket hænderne bedre, før vi gik i gang med projektet. Men sandheden er, at uanset hvor grundigt man vasker sine hænder, vil der altid være lidt fedt på fingrene, som sætter sig på glasset og billedrammen.

Et super nem måde at undgå dette er ved helt at undgå at røre billedet med fingerspidserne! Og nej, det kræver ikke nogen magisk tryllestav at klare dette; løsningen er betydeligt lettere, end man lige skulle tro.

I vores sortiment finder du ikke blot din kommende billedramme, men også forskellige ting, som er gode at have ved hånden, når du hænger din ramme op. Prøv eksempelvis et par tynde bomuldshandsker. De findes i flere størrelser (XS-XXL), så alle kan passe dem, og ingen behøver at bøvle med at tørre fingeraftryk af nyophængte billeder. Med disse bomuldshandsker forhindrer du forekomsten af fingeraftryk eller, værre endnu, små ridser.