Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 60x60 cm

Kvadratiske rammer er populære, og det er ikke så underligt - looket er både sejt og lidt unikt. Vores 60x60 cm rammer er det perfekte valg til dine store kvadratiske billeder.

Vælg mellem forskellige farver og stilarter for at finde den fotoramme, som kan sætte prikken over i'et på netop dit favoritmotiv. Tag et kig herunder, og vælg mellem eksempelvis sølvrammer med brede lister, guldrammer med smalle lister med mere.

45 Produkter

Billedrammer i formatet 60x60 cm

Leder du efter en rigtig stor fotoramme til dit billede, har vi her samlet en lang række firkantede fotorammer til billeder i størrelsen 60x60 cm. Disse rammer er perfekte til de romantiske bryllupsbilleder, de herlige familiebilleder eller helt enkelt til de billeder, som betyder ekstra meget for dig. Den smukke ramme præsenterer sig flot, når den hænger på væggen. Desuden beskytter rammen dit billede fra smuds og ridser og holder det flot og nyt i endnu længere tid.

I denne produktkategori finder du helt sikkert din næste ramme. Vores mål er at kunne tilbyde noget til alle, og derfor har vi en fremragende variation af både farver, designs og priser. Søger du mere information om en specifik ramme, skal du blot klikke på produktet. Sammenlign dine favoritter og find den ramme, som passer bedst hjemme hos dig! Med en fotoramme fra os er det slut med kedelige og intetsigende vægge.