Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 12x12 cm

En kvadratiske ramme er en indretingsdetalje, som gør rummet både spændende og unikt. Er du ude efter en billedramme til et motiv med målene 12x12 cm, bør du tage et kig i vores udbud herunder - vi har nemlig masser at vælge mellem.

Måske du vil have en sort ramme med en bred liste? Eller måske det er en ramme i guldfarve, der fanger dit blik? Det er det kun dig, der ved.

38 Produkter

Billedrammer i formatet 12x12 cm

Her har vi samlet alle vores firkantede fotorammer, som passer til billeder i størrelsen 12x12 cm. Firkantede rammer passer fremragende, hvad enten de hænger på væggen eller står på hylder og borde. De er desuden et godt valg til den personlige billedvæg. Køb en god mængde rammer i forskellige størrelser og formater og skab din helt egen billedvæg med alle dine favoritminder samlet på ét og samme sted. Perfekt projekt til den kreative sjæl!

Uanset om du leder efter en enkel fotoramme, som lader billedet være i centrum eller en mere eksklusiv ramme, som fremhæver det bedste i billedet, finder du den hos os. Vores mål er at kunne tilbyde alle vores kunder det bredeste udvalg. Derfor har vi et glimrende udvalg af rammer i forskellige farver og designs. Giv dig selv tid til at se vores mange rammer, og sammenlign dem gerne med hinanden, så du finder favoritrammen. Kig ind i vores sortiment og find dine personlige favoritter.