Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 80x80 cm

Er du på jagt efter en rigtig stor kvadratisk fotoramme? Så skal du tjekke vores udbud af 80x80 rammer herunder. Vi har en masse forskellige rammer i denne størrelse.

Når du har bestemt dig for størrelsen på din billedramme, skal du bare vælge farve, materiale, glastype og om rammen skal være mat, højblank eller blank.

Tænk på, at dette er en rammestørrelse, som fylder i rummet. Sørg derfor for at vælge en ramme, der komplementerer både rummet og motivet på bedste vis.

6 Produkter

Billedrammer i størrelsen 80x80

Velkommen til vores kategori med rammer i størrelsen 80x80 cm! Her har vi samlet store firkantede billedrammer i forskellige fine farver. De kan eksempelvis anvendes til at indramme dit yndlingsminde fra Instagram i en naturpræget træramme eller i en stilren sort ramme. Den stilfulde model hænger lige så flot for sig selv som i kombination med andre firkantede varianter. For eksempel kan du skabe en imponerende væg ved at lade 4 identiske rammer danne en større firkant.

Er du typen, der gerne leger med geometriske former i din boligindretning? Så ved du også godt, at man kan skabe rigtig flotte vægge ved hjælp af firkantede billedrammer. Vores rammer i størrelsen 80x80 cm er ideelle til eksempelvis Instagrambilleder, der kan forstørres. De er også gode sammen med geometriske motiver. Hvorfor ikke lave et stort design bestående af opdelte motiver i 4 eller 6 identiske rammer, som du danner til en symmetrisk billedvæg?

Vælg mellem flere forskellige farver

Som med de fleste af vores fotorammer kan du også finde en ramme med målet 80x80 cm i flere forskellige farver. Her i kategorien finder du nogle af vores mest populære varianter. De hvide rammer giver en mørk og "tung" væg noget af et ansigtsløft og smelter fint sammen med et hvidt tapet. De sorte rammer, som er de mest populære blandt vores kunder, fungerer til de fleste indretninger. Hvis du gerne vil skabe en naturtro atmosfære, kan du blandt andet vælge en træfarvet ramme. Rammen bliver ekstra fin, hvis du matcher med møbler eller andet boligtilbehør i samme træsort.

Udover farverne i denne kategori kan du selvfølgelig lade os producere en ramme efter dine mål i samme format – præcis som ønsker den! I vores kategori med rammer efter mål finder du et bredt udvalg af materialer og farver.

 

Har du spørgsmål eller særlige ønsker? Tøv ikke med at kontakte vores dygtige kundeserviceteam! Vi ønsker, at du som kunde bliver fuldt ud tilfreds med dit køb.