Trærammer

Med en træramme får dit motiv en diskret indramning, som ikke gør krav på opmærksomhed. Træ fører tankerne over på et naturligt og nordisk design, og en træramme kommer til at udgøre et klassisk og diskret indslag i dit hjem.

Vi har trærammer i mange forskellige størrelser og stilarter.

Billedstørrelse
Materiale
Farve
Farvenuance
Rammens blankhed
Træsort
Type af glas
Støtteben medfølger
Medfølger passepartout
Plads til
Floatglas
Ophængning
Ramme med passepartout
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Billedstørrelse
  • Materiale
  • Farve
  • Farvenuance
  • Listens dybde
   [mm]
  • Listens bredde
   [mm]
  • Rammens blankhed
  • Træsort
  • Type af glas
  • Støtteben medfølger
  • Medfølger passepartout
  • Plads til
  • Floatglas
  • Ophængning
  • Ramme med passepartout
  • Pris
  Visning 1 - 100 af 1328 produkter
  Visning 1 - 100 af 1328 produkter

  Vælg en træramme til det naturprægede rum - tips!

  Naturlige trærammer giver liv til dine motiver, og passer især til naturmotiver. Her er en af vores favoritter i solidt egtræDa trærammer (helst egetræ) er en slags ramme der passer ind i langt de fleste hjem, har vi selvfølgelig mange forskellige sorter at tilbyde! Vi sørger jo altid for at have et frisk og opdateret udvalg, så alle kan finde lige det, de leder eftertil at forgylde hjemmet! Selvfølgelig er der trærammer til alleder elsker lige præcis den slags rammer!

  Er detegetræsrammer, der tiltaler dig mest? Så er det bare om at vælge sådan en! Kan du bedre lide valnød? Gå efter det! Med trærammer fra os kommer dit hjem til at føles flot og frisk, og så har vi desuden plakater i samme størrelser som vores rammer, både egetræ og andet fint.

  Vi har både storfavoritten egetræsrammer og plakater der gør, at du kan købe en masse fine sager til at pifte dit hjem op. Det er altid rart at forny hjemmet med nogle rammer, plakater og andre småting. Det er billigt og gør en stor forskel i indretningen. Perfekt når man ikke vil bruge for mange penge på indretning, men bare gerne vil lave en lille og hurtig”renovering”.

  Vi kan godt lide, at de trærammer vi sælgerpasser sammen, så man kan matche dem. Du kan eksempelvis vælge at have egetræsrammer og valnødderammer på samme væg. Det giver lidt mere "liv" på væggen. Du kan selvfølgelig også vælge udelukkende at have egetræsrammer og i forskellige størrelser. Det bliver så fintmed en helvægbestående af mange rammer og plakater fra os. Prøv det, vi kan love, at du vil holde af den dynamik det giver i et rum!

  Find din favorit blandt vores fine træfarvede rammer! Her har vi samlet kompositrammer såvel som robuste trærammer i en række naturlige nuancer. Du finder naturligvis også trærammer, som er ubehandlede. Brug dem, som de er, eller mal dem i fine farver efter eget ønske! I sortimentet findes alle mulige design og størrelser, hvilket betyder, at du nemt finder dem, der passer ind i dit hjem. Hvad siger du eksempelvis til en stilren egeramme, en karakteristisk ramme i valnød eller en fin, slidt én til landlige vægge.

  Vil du gerne integrere naturen i din hverdag? Vælger du de rigtige indretningskomponenter, kan du i første omgang skabe en fornemmelse af jord, hav, himmel og skov i hjemmet. Her kommer vi med nogle enkle tips til, hvordan du bærer dig ad.

  Væggene: Brug hvid maling eller et hvidt tapet, så du indfanger mest muligt af dagslyset. Indram dine posters og fotos og skabe fine grupperinger. Vælg gerne nogle enkle trærammer i de træsorter, som du synes ekstra godt om. Eksempelvis er egerammerne relativt lyse, mens rammer i valnød skaber en ekstra symmetri ved hjælp af den kontrast, som opstår. Foretrækker du hvide rammer, kan du med fordel bruge hvidbejdsede trærammer, hvor du kan se træets struktur og fine linjer. Når det gælder et billedmotiv, bliver det super fint med billeder af enkelte grønne blade, flotte tekster om naturen og fotos fra dine yndlingssteder på landet.

  Gulvet: Vælg et træ- eller parketgulv i en fin nuance, som matcher rammerne. Hvis du bor i en lejelejlighed, kan du vælge et klikgulv, som ikke påvirker gulvet nedenunder, og som du kan tage med dig, hvis du flytter. Når det kommer til tæpper, passer græsgrønne, brune eller grå tæpper fint ind i naturtemaet. Hvis du ikke har kæledyr derhjemme, er det super hyggeligt med bløde ryatæpper, som kærtegner fødderne.

  Øvrig indretning: Forsøg gerne at matche møblernes træsorter med træsorterne på gulv og billedrammer. Hold rummet lyst med flere forskellige lamper i vinduet, på loftet, på gulvet og på væggene. Sæt lidt kulør på indretningen via grønne, gule, brune og blå nuancer på boligtekstiler såsom plaider og sofapuder.

  Planter: Her kan du med fordel vælge grønne planter i alle mulige former. Lad en hængepile peppe bogreolen op, foren hjemlig hygge med brugbarhed og anskaf en aloe vera eller lad et bonsaitræ pryde vindueskarmen.

  Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte vores dygtige kundeservice! Vi går meget op i, at du får personlig service og bliver tilfreds med dit køb.