Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 21x30 cm

Er du på udkig efter en flot ramme, som passer til alle dine motiver i størrelsen 21x30 cm? Så behøver du ikke at lede længere. Vores sortiment består af en lang række flotte billedrammer i denne størrelse. Vi har dem i forskellige materialer, farver og stilarter. Tag et kig og se hvilken model, du falder for.

Da vores rammer kan bruges i liggende format, passer de naturligvis lige så godt til dine motiver, der måler 30x20 cm.

52 Produkter

Billedrammer i formatet 21x30 cm

I denne kategori finder du et stort udvalg af fotorammer, som passer til billeder med målene 21x30 cm. Disse rammer passer perfekt til dine favoritbilleder, men også til diplomer og certifikater i et A4-format. I vores sortiment finder du alt fra stilrene rammer i klassiske farver til de mere eksklusive rammer i et overdådigt materiale. Vi tilbyder således vores kunder et bredt sortiment, således at alle skal kunne finde noget, som falder i deres smag.

Rammerne i denne kategori kan anvendes i både liggende og stående format. Med billedmålene 21x30 cm (30x21 cm) egner disse rammer sig perfekt til ophæng på væggen, men de kan såmænd også stilles på en boghylde eller hvorfor ikke på en pæn skænk? Læs mere om de forskellige rammer og find ud af, om de eksempelvis har vægbeslag samt støtteben, blot ved at klikke på dem. Vi håber, at du finder din favorit i vores velassorterede sortiment!

Hvad med en tavlevæg?

Vores billedrammer 21x30 cm passer perfekt, hvis du vil lave en billedvæg. En billedvæg er, når du lader flere billeder hænge sammen for at skabe en helhed – i stedet for at lade hvert billede hænge for sig selv.

Det er almindeligt, at man på en billedvæg kombinerer rammer i forskellige farver, stile og størrelser for at skabe netop det udtryk, man er ude efter. For at skabe et harmonisk indtryk plejer man at sige, at hvis motivet er varierende i farve og stil, passer det bedst med rammer i ensartet farve. Er motiverne i stedet ret ens – eksempelvis sort/hvide – så kan du godt vove lidt mere og bruge rammer i flere farver og stile.

Det er jo utrolig subjektivt, hvad man bedst kan lide. Tipset ovenover er jo kun et tip; måske elsker du farve og at indrette dit hjem på en måde, som bare tiltrækker blikke? Så lad dig ikke begrænse af vores tips, men lad endelig fantasien få frit løb. Vores billedrammer 21x30 fås i et stort antal forskellige farver, der kan kombineres, lige som du vil. De varierer også, når det kommer til udseende på listen- vil du have en enkel og diskret liste, eller en luksuriøs liste med udsmykninger?