Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 70x94 cm

Her finder du vores udvalg af 70x94 cm rammer. Dette er ikke den mest almindelige størrelse, men vi har sørget for at fylde lageret med flere forskellige modeller, så du kan finde den, der passer bedst til dit motiv.

Er det i stedet en motiv på 94x70 cm, der mangler en ramme? Intet problem - alle vores rammer kan nemlig også anvendes i liggende format.

6 Produkter

Find den rigtige ramme i 70x94!

Hos os kan du altid finde den ramme du er ude efter, uanset hvilke ønskemål du har. Derfor har vi selvfølgelig også rammer i det sjældne format 70x94 cm i sortimentet. Brug lidt tid på at vælge den ramme som passer motiv og formål allerbedst, så du kan være sikker på at blive tilfreds med det færdige billede.

Mangler du et bestemt design eller har du andra overvejelser? Kontakt gerne vores dygtige kundeservice, så hjælper vi dig! Husk at du også kan få passepartouter til alle vores rammer, som både beskytter og fremhæver dit billede.

Et forstørret fotografi eller en flot poster kan fremhæves på en række forskellige måder. For eksempel kan du sætte motivet op med washitape, placere det i plakat eller gøre på den gode, gammeldags måde og bruge en pæn ramme. Fordelen med den sidste mulighed, er at billedet også beskyttes af rammens glas. Med en syrefri bagside og en passepartout (ved behov) kan du således være sikker på at billedet ikke tager skade og at det holder i mange år frem.

Det er en god idé at sikre sig at fotoet, som skal i ramme, har en mat overflade, som ikke klæber fast til glasset. For at forsikre sig yderligere om, at kan man benytte en af vores passepartouter. Vi har selvfølgelig passepartouter i en række forskellige farver som passer din ramme med målene 70x94 cm lige så vel som rammer med andre mål.

Hvilken farve og hvilket design skal du vælge på rammen? For det første bør rammen matche motivet og for det andet kan du sørge for at den matcher rummets interiør. Dette for at sikre sig at det er relativt enkelt at finde et plads hvor det færdige billede passer pænt ind, med mindre du har valgt en meget ualmindelig farve eller design. I så fald kommer du langt med at følge din mavefornemmelse og spørge dig selv, hvad du trives bedst med.