Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 58x100 cm

Vores rammer i 58x100 cm er meget populæra til posters. Især vores fine trærammer i hvid og sort.

18 Produkter

Rammer 58x100 cm

Er du på jagt efter en billedramme på 58x100 cm? Så har du fundet det rette sted. I vores sortiment finder du et stort udvalg af billedrammer 58x100 cm. Dette lange og lidt smalle format passer godt på en smallere væg eller som led i en serie af flere rammer, der tilsammen skaber en flot enhed.

Vores billedrammer er lavet til at kunne hænge både liggende og stående. Du behøver altså ikke at tilpasse motivet efter rammen, da du til enhver tid kan ændre formatet. Måske du på et tidspunkt vil bruge rammen til et billede af et højt tårn, og derfor bruger den i stående formet. Når du bliver træt af motivet, kan du nemt bytte det ud med eksempelvis en vidstrakt strand, så rammen kommer til at hænge horisontalt.

Hvilken farve passer bedst?

Ved du allerede hvilket motiv, du vil indramme – eller starter du med rammen og vælger motivet ud fra den? Uanset hvad kan du vælge mellem mange forskellige farver, når du køber din billedramme på 58x100 cm. Er det den stilrene sorte, der lokker? Glamourøst guld? Eller måske en traditionel træramme? Kig rundt i vores sortiment, og find den stil, der passer dig bedst.

Når du skal vælge farve på rammen, kan du enten vælge en farve, der får rammen til at blende ind med den øvrige indretning (eksempelvis en hvid ramme mod en hvid væg), eller en farve, der har den modsatte effekt (eksempelvis en sort ramme mod en hvid væg). Rammens farve påvirker også, hvor fremtrædende selve motivet bliver.

En guldfarvet ramme kan skabe et skinnende, luksuriøst udtryk, mens en træramme giver en meget mere naturligt og nedtonet look. Det kan være sjovt at afprøve, hvordan et motiv fremstår afhængigt af hvilken ramme, man bruger. Prøve selv!

Udover at vælge farve på rammen, kan du også vælge, om du ønsker en mat eller blank overflade. Det kan måske virke som en ubetydelig detalje, men rammens finish kan faktisk have større betydning for hele billedets udtryk, end man lige tror. Generelt kan man sige, at en mat ramme giver et lidt mere diskret udseende, mens en blank ramme trækker mere opmærksomhed til sig.

Smarte sager

Har du prøvet at indramme et motiv for så at opdage, at du knap kunne se motivet for alle de fingeraftryk, der var kommet på glasset, mens du satte billedet i rammen? Var det ikke irriterende? Det kan nemt undgås ved at bruge et par tynde bomuldshandsker, når du arbejder med dit billede. Det er meget nemmere at undgå fingeraftryk på den måde, end det er at prøve at fjerne dem igen bagefter. Vores bomuldshandsker fås i flere størrelser og passer derfor til både store og små.

Et andet godt råd er at bruge de såkaldte frame bumpers. Det er små, selvhæftende beskyttelses-dupper, som sættes fast på bagsiden af dine rammer for at beskytte væggen mod mærker.