Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

FIND GODE TILBUD BLANDT ALLE VORES KAMPAGNER »

Rammer 30x91 cm

Har du et større, aflangt billede, som du vil indramme? Så skal du bruge en fotoramme i den rigtige størrelse! Vores 30x91 cm rammer fås i mange forskellige modeller, så du kan finde en, der passer til lige netop dit motiv og din stil.

Måske det bliver en sort ramme med smalle lister? Måske en clipsramme? Er det noget helt andet, du er ude efter? Tag et kig i vores udvalg, og find din favorit.

Alle vores rammer kan også bruges i liggende format, så du kan bruge dem til billeder, der måler 91x30 cm.

18 Produkter

Billedrammer i formatet 30x91 cm

De aflange rammer er blevet yderst populære, og det er måske ikke så mærkeligt endda, når man tænker på, at de har så mange fordele. Udover at de er smarte og trendy, så passer de også godt til fotocollager. Opdag din kreative side og skab et smart udtryk med dine favoritbilleder!

En aflang ramme er desuden smart, uanset om du anvender den liggende eller stående. Det hele beror på dit motiv, og hvad du foretrækker. Denne type ramme er den perfekte indretningsdetalje og kan anvendes både alene og sammen med en mængde mindre billeder, de rammer har den perfekte størrelse til plakater. Den er mindst lige så smart, når den hænger alene, som når den indgår i en billedvæg.

Her har vi forsøgt at samle nogle af de smarteste modeller til billeder i størrelsen 30x91 cm (91x30 cm), og vi håber, at du finder en fotoramme, som falder i din smag. Klikker du på en ramme, som fanger dit blik, har du mulighed for at læse mere om dens specifikationer. Vi håber, du finder noget, du kan lide!