Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer 32,9x48,3 cm (A3+)

Efter mange forespørgsler er vi ekstra stolte over vores særligt udviklede sortiment med flotte A3+ rammer som passer billeder i 32,9x48,3 cm.

42 Produkter

Billedrammer A3+

I denne kategori finder du alle vores rammer til fotos i størrelsen 32,9x48,3 (A3+). Disse rammer er perfekte til dig, der vil ramme dine fineste fotos ind for at kunne nyde dem hver eneste dag. Vi tilbyder fotorammer i størrelsen 48,9x32,9 cm i farverne sort, hvid, sølv og guld. Kig dig omkring i vores sortiment nedenfor og find den stil og model, der passer dig! Vi har både brede og smalle profiler med eller uden udsmykning.

Der opstår af og til tvivl om de forskellige rammestørrelser. To størrelser, som man ofte blander sammen, er 33x48 cm og 32,9x48,3 cm, som egentlig er den samme størrelse, men hvor den sidstnævnte er den helt korrekte størrelse for A3+.

En ramme for enhver smag

Vores billedrammer 32,9x48,3 cm findes i flere fine farver og stile. Vil du have en ramme med bredere liste, måske med udsmykninger? Eller er det en enkel, tyndere og den mest diskrete liste du er ude efter? Rammens udseende har stor betydning for billedets udseende, så tag dig tid, når du kigger rundt i vores sortiment, for at nå frem til det du vil have.

Rammen skal også passe sammen med motivet, på den måde du ønsker det. Vil du have at den skal fremhæve motivet og hjælpe billedet med at eje sin plads i rummet? Eller har du et diskret motiv som du vil finde en lige så diskret ramme til, for at billedet skal smelte ind i rummet? Ud over listens stil og bredde, har også farven på rammen en stor betydning for, hvordan billedet kommer til at fremstå og blive opfattet. En hvid ramme mod en hvid væg vil danne et diskret og harmonisk indslag i den øvrige indretning. Vil du i stedet have en ramme som virkelig trækker blikkene til sig, så er guld måske en bedre farve? Det tilføjer lidt ekstra følelse af luksus, hvilket er skønt, hvis det er det, du vil opnå.

Når du vælger blandt vores billedrammer 32,9x48,3 cm, bør du have i tankerne at rammen skal passe med motivet, men også at slutresultatet skal passe ind i dit hjem med den øvrige indretning, på den måde du ønsker det. Farve, stil og bredde på listen – sammen med motivet skal de skabe den perfekte kombination.