Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 50x100 cm

Har du et rigtig stort motiv, der mangler en ramme, som yder det retfærdighed? Så er du havnet det rigtige sted. Vi har et bredt udvalg af rammer i denne størrelse, så du kan finde en model, der er helt perfekt for netop dig.

Bliver det en sort fotoramme? En i guldfarve? Eller måske du falder for en træramme? Det er op til dig.

Alle vores rammer kan anvendes i liggende format, så hvis du har et panoramabillede i 100x50 cm, så passer vores billedrammer perfekt.

24 Produkter

Billedrammer i formatet 50x100 cm

Disse rammer passer perfekt til store billeder og plakater. De fungerer lige så godt til dig, der vil skabe en personlig fotocollage af flere billeder i mindre format. Uanset hvad du har i tankerne, så finder du den perfekte aflange fotoramme hos os! Vi har desuden passende passepartouter til denne type af rammer. En stor fotoramme er den perfekte indretningsdetalje i dit hjem.

Her har vi samlet alle vores større og aflange fotorammer. Rammerne i denne kategori er specielt tilpasset billeder med målene 50x100 cm (100x50 cm), men kan også anvendes, hvis du vil skabe en fotocollage. I en stor ramme er der plads til masser af herlige billeder fra dine favoritøjeblikke. Saml dine allerbedste minder og skab din helt egen unikke collage. En smart fotocollage kan for eksempel være den perfekte bryllups- eller studentergave. Del ud af din kreativitet og overrask en, du holder af!

De aflange rammer her hos BGA kan anvendes både liggende og stående. Du finder derudover passende passepartouter til vores fotorammer. Med en passepartout i fotorammen får dit billede en ekstra lille indramning, som virkelig fremhæver dit motiv. I vores sortiment finder du flere gode produkter, og vi håber, at du finder din favorit hos os! Scroll videre og tag et kig på vores rammer.