Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk

-25% rabat på passepartouter »

Se alle størrelser - cm

Her finder du alle vores rammar i standardsformater i cm. Finder du ikke det du søger har vi også målbestilte rammer.

5034 Produkter
Visning 1 - 60 af 5034 produkter
 

Med over 80 størrelser har vi noget for enhver

Vi har et af Danmarks største udbud af rammer! Derfor tør vi godt love, at vi har noget for enhver smag og tegnebog. Her har vi samlet alle vores rammer med færdige mål. Du finder rammer i alle mulige farver med alt fra små mål til køleskabsmagneter til store formater til en storslået væg. Vi har rammer i materialerne træ, akryl, aluminium, glas, kunstlæder, metal, plet, plast og sølv. En ramme er en vigtig detalje til dit fotografi eller din plakat. Brug et øjeblik på at tænke over hvilket format og design, der passer bedst til dit motiv og dit hjem. Er du ude efter en specifik størrelser, som du savner her? Tag et kig på vores målbestilte fotorammer som vi fremstiller efter bestilling i vores eget rammeværksted. Vi går meget op i, at du får personlig service og bliver tilfreds med dit køb.

En ramme er en vigtig komponent i din indretning, hvorfor det er vigtigt, at du vælger en, som passer til lige netop dit hjem og din personlighed. Vil du have det diskret og enkelt? Så vælg en sort, hvid, træfarvet eller gennemsigtig ramme. Vil du have det stilrent og samtidig skabe en eksklusiv fornemmelse? Så har vi elegante fotorammer, som glimter i sølv og guld! For at du kan matche alle de fine farver i dit hjem, har vi selvfølgelig også rammer i alt fra stærke farver og livlige mønstre til de mere jordnære og bløde nuancer. Et børneværelse kan eksempelvis gøres ekstra legesygt, samtidig med at du holder stilen, via pastelrammer i forskellige matchende farver.

Hvordan du indrammer dine fotografier eller dine posters, betyder meget for helheden. Først og fremmest er det vigtigt at vælge en ramme, som passer perfekt til formatet. Det eneste, du behøver at gøre, er at måle arket og søge efter målene øverst på denne side. Vil du fremhæve motivet lidt ekstra og have en dekorativ helhed, skal du vælge en passepartout. Både ramme og passepartout fås i færdige mål samt efter mål. En ting, du bør tænke over, er, hvilke motiver der skal sidde sammen. Harmonerer de med hinanden, kan du med fordel sætte dem i en ramme, som egner sig til collager. Skaber de derimod en kontrast, kan det være en idé at sætte dem i separate, men lignende rammer, hvor du lader motiverne tale for sig selv.

Vær ikke bange for at sætte smarte billeder op på væggen, som sædvanligvis ikke får den store opmærksomhed. Vi vælger som regel at dekorere i soveværelse, entré og stue, men en passende ramme i badeværelset eller i køkkenet kan virkelig bidrage til den hjemlige stemning. Hvorfor ikke sætte en elegant ramme op sammen med et tankevækkende citat, som du kan kigge på, når du ligger i badet? Eller et muntert motiv i køkkenet, som gør den obligatoriske opvask lidt sjovere? Et godt tip er at matche rammerne med materialerne i badeværelset og i køkkenet. Held og lykke med dit valg af personlige rammer!