Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer 25x70 cm

Har du et sejt, langt og smalt motiv på 25x70 cm, der mangler en fotoramme? Så bør du tage et kig blandt vores rammer herunder. Vi har samlet en række forskellige modeller i denne størrelse, så alle kan finde en personlig favorit. Hvad end du er til moderne, stilrent, kitsch, vintage eller bare helt hvidt, kan du finde det her hos os.

Disse billedrammer kan også bruges til motiver, der måler 70x25 cm, hvilken gør dem perfekte til panoramabilleder.

15 Produkter

Billedrammer i formatet 25x70 cm

Leder du efter en pæn ramme i et aflangt format? Så leder du det rigtige sted. I denne kategori finder du nemlig alle vores rammer, som passer til motiver i størrelsen 25x70 cm. Disse fotorammer passer ganske udmærket til dine aflange billeder, såsom panoramabilleder. Rammerne kan også anvendes i kombination med en pæn passepartout, som har plads til flere mindre billeder. Finder du ikke nogen passende passepartout i vores sortiment, kan du altid bestille en passepartout efter målher i webshoppen, så du ender med en model, som passer helt perfekt til lige netop din ramme.

Disse typer rammer passer til dig, som elsker at indrette, da de kan anvendes på lidt forskellige måder. En aflang ramme med målene 25x70 cm (70x25 cm) er eksempelvis super flot på en billedhylde eller på væggen sammen med andre rammer i forskellige størrelser. Den passer også udmærket til billedvæggen, men kan såmænd også anvendes alene. Du kan desuden anvende rammen både vertikalt og horisontalt, alt afhængigt af dit billedmotiv. Den lidt mere ualmindelige målkombination bevirker, at rammen passer rigtig godt ind i et moderne hjem, hvor indretningsdetaljerne spiller en vigtig rolle.

Vores rammer i denne kategori fås i flere forskellige stilarter og farver, hvilket bevirker, at alle vores kunder kan finde en ramme, der passer til den personlige smag. Uanset om du leder efter den stilrene hvide fotoramme eller en fotoramme, som skiller sig lidt mere ud, finder du den hos os. Vi har kort og godt noget for enhver smag. Tag gerne et kig i vores sortiment ovenfor.