Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

FIND GODE TILBUD BLANDT ALLE VORES KAMPAGNER »

Rammer i 56x71 cm

Herunder har vi samlet alle vores 56x71 cm rammer. Vi har dem i forskellige stilarter, så alle kan finde det helt rigtige. Måske det bliver en sølvfarvet ramme med brede lister? En sort med smalle lister? Noget midt i mellem? Det ved kun du.

Alle vores rammer kan også anvendes i liggende format - de passer altså også til alle dine motiver i 71x56 cm.

20 Produkter

Rammer 56x71 cm

Her finder du alle vores billedrammer med målene 56x71 cm. Som du kan se, tilbyder vi billedrammer 56x71 i flere forskellige stilarter og farver, for at alle kan finde noget, de kan lide.

Hører du til dem, der elsker hvidt og foretrækker en hvid billedramme for at lade motivet få den udelte opmærksomhed? Eller foretrækker du en billedramme i sort, der skaber en skarpere kontrast? Udover sorte og hvide fotorammer indeholder vores sortiment også rammer i brun, guld, sølv og træ.

Hvis du har flere motiver, du vil indramme, hvad så med at købere flere rammer i forskellige farver? Sort og hvid er jo klassikere, men prøv også gerne at kombinere efter eget ønske og smag. Hvad med at sætte et glamourøst præg på dit hjem med billedrammer i guld og sølv?

Med eller uden passepartout?

Vil du fremhæve dit motiv og virkelig lade det komme til sin ret, kan du bruge en passepartout. På den måde får motivet en dobbelt indramning, hvilket er både flot og stilfuldt. I vores sortiment findes en fin, hvid passepartout til billedrammer på 56x71 cm. Den har en flot, skråskåret inderkant, og den er fremstillet af syrefrit papir, hvilket forhindrer, at den ændrer farve med tiden.

Test selv, hvordan dit motiv ser ud med og uden passepartout, og du vil se, hvor stor en forskel det gør!

Hvad med en billedvæg?

Du har vel ikke misset den store trend med billedvægge? Måske du har set dem, men ikke overvejet, at de skulle have et navn? En billedvæg er kort fortalt en samling af billedrammer i forskellige størrelser og stile, som tilsammen skaber en flot helhed. På den måde kommer flere billeder til at udgøre et større billede, i stedet for at hvert billede står alene. Der findes ingen regler og retningslinjer for, hvordan en billedvæg skal se ud – det handler alt sammen om, hvad du selv synes er pænt.

Kombiner gerne billeder i stående og liggende format, og prøv at anvende rammer i forskellige farver.

Vælger du samme farve på alle rammer, får du i stedet et mere harmonisk og stilrent look. Det kan eksempelvis skabe en fantastisk effekt at indramme sort-hvid billeder i sorte og hvide rammer. Her kan du finde inspiration og ideer til din billedvæg.

Hvad med en poster?

Har du allerede et motiv, som du gerne vil indramme? Måske et foto, du selv har taget, eller dit helt eget kunstværk? Eller har du blot bestemt dig for, at du vil dekorere dine vægge, men har du ikke noget passende motiv? Så anbefaler vi, at du tager et kig i vores sortiment af posters. Her finder du masser af motiver i både liggende og stående format, alt fra fotografier til illustrationer. For at passe til vores billedrammer 56x71 cm anbefaler vi, at du vælger en poster i størrelsen 50x70 cm sammen med en passepartout. Er det en sort-hvid ballerina, der skal pryde væggen derhjemme, eller måske en farvestrålende regnskov? Det ved kun du.