Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 84,1x118,9 cm (A0)

Her finder du alle rammer som passer billeder i A0-format (84,1x118,9 cm).

21 Produkter

Ramme 84,1x118,9 cm (A0)

Det kan måske godt lyde lidt underligt, at man vil have en ramme med de præcise mål 84,1x118,9 cm? Det kan vi godt forklare dig – det er målene på papirformatet A0! Vi ved, at det kan være lidt besværligt at finde rammer i dette format, og da vi gerne vil kunne imødekomme så mange forskellige ønsker og behov som muligt, indeholder vores sortiment naturligvis en række rammer i dette format.

Du kan vælge mellem hele fem farver på rammen (sort, hvid, guld, sølv eller træfarvet), så du kan finde den helt rette ramme til dit motiv. Med en ramme i guld eller sølv får billedet et lidt luksuriøst udseende, som giver motivet et ekstra pift. Træ skaber et naturligvis udtryk, som ofte associeres med den skandinaviske indretningsstil. En sort rammer trækker blikkene til sig, mens en hvid ramme ofte opfattes diskret og derfor ikke stjæler opmærksomheden fra motivet.

Vores billedrammer 84,1x118,9 cm fås i tre forskellige materialer; træ, komposit og aluminium, alle med hver sine unikke egenskaber og fordele.

Overvej hvilken effekt, du ønsker at rammen skal have, og tag et kig blandt de forskellige produkter i sortimentet.

Mat, højblank eller midt i mellem?

Noget andet, der påvirker rammens udtryk, er blankheden. Når du vælger ramme, skal du også vælge, om du ønsker en mat, blank eller højblank overflade. Vores matte rammer fås i samtlige farver (sort, hvid, guld, sølv og træ); vores blanke rammer fås i guld og sølv, og vil du gerne have en højblank ramme, kan du vælge mellem sort og sølv.

Stående eller liggende format?

Nu hvor du har valgt farve og blankhed på din billederamme, tænker du måske ”Nej, ikke endnu et valg!”? Den gode nyhed er, at du faktisk ikke behøver at vælge, om formatet skal være stående eller liggende. Vores rammer er nemlig lavet til at kunne hænge i både stående og liggende format. Du kan med andre ord frit vælge, om du den ene dag vil hænge din ramme op horisontalt, for så næste dag at skifte til et stående motiv. For er det ikke skønt at have friheden til at kunne ændre motiv, når det passer dig?

Et ekstra lille tip, vi gerne vil give med på vejen, hvis du har planer om at bytte dine motiver ud ofte, er at investere i et par tynde bomuldshandsker . Med sådan et par undgår du at få irriterende fingeraftryk på billedet, som det så ofte sker, når du sætter det i ramme og hænger rammer op på væggen. Det er meget nemmere at undgå fingeraftryk og små ridser ved hjælp af bomuldshandskerne, end det er at forsøge at fjerne dem efterfølgende. Vores handsker findes i både små og store størrelser fra XS til XXL, så alle kan få glæde af dem.