Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 50x50 cm

Et kvadratisk billede er en sej og lidt anderledes indretningsdetalje. Har du et billede med målene 50x50 cm, som du gerne vil indramme? Kig rundt blandt vores 50x50 rammer herunder og se, om du finder den perfekte ramme til dit motiv.

Vil du have en sort, hvid eller guldfarvet ramme? Måske en ramme i sølv eller træ passer bedre? Vil du have en bred eller smal liste? Eller måske ingen liste overhovedet? Det ved kun du.

84 Produkter
Visning 1 - 60 af 84 produkter

Billedrammer i formatet 50x50 cm

Ramme 50x50 cmEr du ude efter en stor ramme til bryllups- eller familiefoto? Det er lige her, at du finder de perfekte fotorammer til dine store billeder. I denne specifikke kategori har vi samlet vores firkantede rammer som passer til motiver i størrelsen 50x50 cm. Rammerne er et godt valg til billederne, der illustrerer dine favoritøjeblikke. Det kan være alt fra bryllupsbilleder til familiefotografier og billeder fra andre mindeværdige stunder. Med den rette ramme forstærker du let den romantiske eller kærlige følelse, som billedet formidler. En flot fotoramme pifter desuden din indretning op og giver nemt en tom og kedelig væg nyt liv.

I sortimentet finder du en stor variation af rammer, når det kommer til alt fra farve og materiale til stil. Alle har de deres helt egen charme og passer fint i kombination med de forskellige indretningsstile. Vi forhandler alt fra meget enkle og tynde, men samtidigt stilrene rammer til de bredere og mere eksklusive rammer. Hos os finder du også både klassiske fotorammer i sort og hvid og moderne guldrammer. Desuden har vi rammer med en flot passepartout, som viser motivet fra sin bedste side. Målsætningen er at kunne tilbyde alle vores kunder det, de leder efter, uanset stil eller pris.

Når jagten sættes ind på den perfekte ramme, kan du klikke dig ind på dine favoritter og læse mere om egenskaberne. Sammenlign dem og nå herigennem frem til rammen, der smelter naturligt ind i din boligindretning.En ramme er desuden en supergod indretningsdetalje. Mon ikke, at du finder noget, som falder i din smag i sortimentet ovenfor? Scroll dig gennem udvalget og find din favorit allerede i dag!

Det meste kan indrammes

Er du kørt fast i gamle tanker og idéer, og har du svært ved at tænke ud at boksen, når det kommer til rammer? Så kan vi måske glæde dig ved at fortælle, at man kan anvende en ramme til det meste. Der findes så mange flotte billeder rundt omkring, og det er jo ærgerligt ikke at udnytte dem.

Har du fundet et fint kvadratisk billede i størrelsen 50x50 cm? Hvad med at ramme det ind, så det bliver til et flot modebillede på væggen? Magasiner har jo ofte en flot, skinnende overflade, hvilket er kanon flot! Er det i stedet et fint billede fra en avis, som ikke har en skinnende overflade? Det klarer glasset/plasten i rammen, så det også bliver fint! Måske du har købt en flot skriveblok, som nu er fuld? Tag forsiden af, klip den til, og put den i en ramme – vupti! Så har du kunst på væggen!

Rammer er ikke bare til vægge

Man behøver jo ikke nødvendigvis at hænge alle sine billeder op, fordi man har en ramme til dem. Det kan også være fedt at stille dem et sted. Man kan have dem i vinduet, på boghylden, på emhætten og så videre. Man kan stille sine indrammede billeder præcis, hvor man vil, så længe der er en flade at stille dem på!

En god og stabil fotoramme, som står op, er ikke bare en flot tilføjelse til vindueskarmen – fotorammen er også en god detalje at ”indrette” vinduet efter. I stedet for at starte med gardiner eller lignende, kan man jo starte med en mindre indretningsdetalje såsom et foto eller et billede. Ret fed idé, synes I ikke?