Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

FIND GODE TILBUD BLANDT ALLE VORES KAMPAGNER »

Rammer i 27,5x37 cm

Har du det perfekte billede eller det perfekte fotografi med målene 27,5x37 cm, og mangler du en ramme? Vi har fotorammer i disse mål i eksempelvis sort, hvid, brun og sølv - på den måde kan du finde din helt egen favorit.

Har du et motiv med målene 37x27,5 cm? Vores billedrammer passer lige så godt til liggende formater, og de kan derfor også bruges til motivet med målene 37x27,5.

14 Produkter

Billedrammer 27,5x37 cm

Hvis du er på jagt efter en ramme i størrelsen 27,5x37 cm, er du kommet til det rigtige sted! Her hos os finder du et flot udvalg af rammer i denne såvel som andre størrelser. Du kan med andre ord finde præcis de rammer, du søger, ved at kigge rundt i vores skønne sortiment!

Vi har naturligvis også en lang række plakater, hvis du mangler et helt nyt motiv til din nye ramme! Med en rammestørrelse som 27,5x37 kan man have mange ens rammer hængende ved siden af hinanden, uden at de optager hele væggen, og så er det indretningsmæssigt både smart og flot.

Du kan vælge mellem en række forskellige farver til din ramme, når du køber netop denne størrelse, hvilket betyder, at du kan dekorere mange af rummene i dit hjem med denne praktiske størrelse! Sørg for, at farven på rammen matcher stil og farver i hjemmet forskellige rum – så kan du virkelig give hele huset en flot makeover!

Det er fantastisk, at man med blot nogle nye rammer kan ændre indretningen i hele huset, for det er en super billig måde at opfriske hjemmet på! Det er altid skønt, når man kan forbedre sin tilværelse, uden at det koster kassen. Det mener vi i hvert fald, og vi er så glade for at kunne tilbyde produkter, der muliggør netop dét!

Plejer du at gøre mere end bare at købe et par nye rammer, når hjemmet skal friskes op? Det er du ikke alene om! Ofte ser man ikke de små ting, som kan ændres for at skabe nyt liv i hjemmet. I stedet for at lave små forandringer med rammer, plakater, planter og lignende går man ofte helt amok med både nyt tapet og nye møbler. Prøv at ændre på de små detaljer først, for ofte er det nok. Og tænk engang, hvor mange penge du kan spare på den måde!

Vi plejer gerne at anbefale, at man udnytter de mange forskellige rammer, vi tilbyder, i indretningen af hjemmet. Du kan eksempelvis blande rammer i størrelsen 27,5x37 med både større og mindre rammer, og hænge dem op ved siden af hinanden. Det bliver så flot!

Tænk ikke for meget over, at alting absolut skal passe sammen, men prøv i stedet at vove pelsen og blande farver, former og størrelser. Vi har nemlig det hele!