Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 45x60 cm

Vil du have en ramme til dit motiv i størrelsen 45x60 cm? Så er det bare med at tage et kig i vores udbud herunder - vi har nemlig en masse flotte varianter, så du kan finde en, der passer ind i dit hjem.

Hvis dit motiv måler 60x45 cm, kan du også sagtens bruge vores rammer, da alle rammerne også kan anvendes i liggende format.

Hvilken listebredde vil du have? Hvilket materiale falder du for? Er der en særlig farve, der lokker ekstra meget?

29 Produkter

Billedrammer i formatet 45x60 cm

Hvis du har større billeder som skal i ramme så kan fotorammer i størrelsen 45x60 cm passe udmærket. Vi har flere forskellige varianter og farver for at matche netop dit billede og din smag. Der er mulighed for forskellige materialer, farver og nuancer som vil gøre at dit billede passer perfekt. Vi har et bredt udbud af fotorammer i størrelsen 45x60 cm. Størrelsen på fotorammen er en af vores mest populære og vil sidde perfekt på væggen derhjemme. Prøv at variere med andre størrelser, eller flere af samme ramme, så får din billedvæg et ordentligt løft. Rammen kan indgå i flere forskellige konstellationer. Du kan vælge at have et billede hængende for sig selv, eller at have flere forskellige i samme størrelse 45x60 cm.

Der er mulighed for uendelige variationer uanset om du vil have et billede hængende alene eller flere i samme eller forskellige størrelser. Forskellige farver på rammerne eller den samme. Forskellige motiver i fotorammen vil også skabe variation, og derfor er der både fordele og ulemper ved at variere selve rammen. Det hele afhænger af hvilket indtryk du vil gøre med dine billeder, om du vil give et velstruktureret indtryk eller et mere levende og fartfyldt indtryk.

Fotorammen i størrelse 45x60cm passer i alle hjemmets rum. I alle værelser fra køkken til soveværelse og gang. Rammen produceres i materialer af høj kvalitet og vil holde i mange år frem. I denne kategori har vi samlet alle vores modeller som passer til dine større fotografier, posters og kunstværker. Billeder er en nem måde at sætte et unikt præg på hjemmet og kan være alt fra en detalje i indretningen til at være afgørende for hele indretningen. Det hele afhænger af hvor våget og specielt dit motiv er. Med et fotoramme har du starten på alle dine valgmuligheder og den rolle, du ønsker at dit billede skal spille i din indretning.

Nogle tricks med på vejen

Har du også været med til at bruge tid og energi på at vælge den perfekte ramme og det perfekte motiv – siddet med det en stund for at få motiv og eventuel passepartout på plads, forberedt dig på at hænge det op på væggen og endelig fået det hele på plads og derefter opdaget dine fedtede fingeraftryk, som du har efterladt på glasset! I gang med pudsearbejdet …

For at undgå dette kan vi anbefale dig at bruge et par tynde bomuldsvanter, når du arbejder med dit nye billede. På denne måde slipper du for fingeraftryk og i værste fald må ridser, som kan opstå. Vores bomuldsvanter fås i flere forskellige størrelser, og de tilbyder en enkel måde at undgå kedeligt arbejde på.

Et andet tip vi vil dele med jer, er at sætte såkaldte frame bumpers på dine rammer. Det er små, selvklæbende beskyttere, som sørger for, at dine rammer ikke ridser væggen eller andre rammer, som hænger ved siden af. Disse kan du også købe her hos os, og for en lille pris får du beskyttelse, der rækker til 5 billeder.