Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk

20% rabat på plakater. Kode: POSTER20

Rammer i 45x60 cm

Her finder du vores flotte rammer som passer billeder i 45x60 cm. Find din yngslingsramme i dag!

22 Produkter
 

Billedrammer i formatet 45x60 cm

Hvis du har større billeder som skal i ramme så kan fotorammer i størrelsen 45x60 cm passe udmærket. Vi har flere forskellige varianter og farver for at matche netop dit billede og din smag. Der er mulighed for forskellige materialer, farver og nuancer som vil gøre at dit billede passer perfekt. Vi har et bredt udbud af fotorammer i størrelsen 45x60 cm. Størrelsen på fotorammen er en af vores mest populære og vil sidde perfekt på væggen derhjemme. Prøv at variere med andre størrelser, eller flere af samme ramme, så får din billedvæg et ordentligt løft. Rammen kan indgå i flere forskellige konstellationer. Du kan vælge at have et billede hængende for sig selv, eller at have flere forskellige i samme størrelse 45x60 cm.

Der er mulighed for uendelige variationer uanset om du vil have et billede hængende alene eller flere i samme eller forskellige størrelser. Forskellige farver på rammerne eller den samme. Forskellige motiver i fotorammen vil også skabe variation, og derfor er der både fordele og ulemper ved at variere selve rammen. Det hele afhænger af hvilket indtryk du vil gøre med dine billeder, om du vil give et velstruktureret indtryk eller et mere levende og fartfyldt indtryk.

Fotorammen i størrelse 45x60cm passer i alle hjemmets rum. I alle værelser fra køkken til soveværelse og gang. Rammen produceres i materialer af høj kvalitet og vil holde i mange år frem. I denne kategori har vi samlet alle vores modeller som passer til dine større fotografier, posters og kunstværker. Billeder er en nem måde at sætte et unikt præg på hjemmet og kan være alt fra en detalje i indretningen til at være afgørende for hele indretningen. Det hele afhænger af hvor våget og specielt dit motiv er. Med et fotoramme har du starten på alle dine valgmuligheder og den rolle, du ønsker at dit billede skal spille i din indretning.