Tekstbilleder & Citat - kendte såvel som unikke

(148)

Citatplakater er en fed indretningsdetalje, som passer lige så godt i soveværelset som i entreen, børneværelset eller noget helt fjerde. Det afhænger alt sammen af hvilket citat, man vælger. Vi har samlet en masse forskellige, så du kan finde en citatplakat med ord, der betyder noget for dig.

En citatplakat kan være både sjov og tankevækkende - det kommer an på, hvad man er til. Tag et kig herunder, og udvælg den plakat, der taler til dig.

Motiv
Farve
Retning
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Motiv
  • Farve
  • Retning
  • Pris
  Visning 1 - 100 af 148 produkter
  Visning 1 - 100 af 148 produkter

  Indret med citatposters

  De fleste har nok opdaget, at citatposters, plakater med tekst, eller hvad man nu skal kalde dem, er blevet ret populære. Vi er sikre på, at mange er jer har mindst én hængende derhjemme, og hvis ikke det er tilfældet, så kender I sikkert nogen, der har.

  Der er mange grunde til, at denne slags plakater er blevet på populære, men det handler især om, at posters med citater og tekstplakater dels ser godt ud på væggen, dels hjælper en med at huske forskellige ting. Her tænker vi først og fremmest på den slags plakater, der har vaskeråd eller lignende på.

  Gave i stedet for fødselsdagskort!

  Det er ikke længere så almindeligt at sende et gammeldags postkort, men hvis man synes, at det er hyggeligt, så er der stadig en del at få i butikkerne rundt omkring. Vi har dog et ekstra sejt forslag, nemlig at udvælge en af vores posters, indramme den og sende den i stedet. Så kan man eksempelvis give en citatposter med teksten ”I love you to the moon and back” i fødselsdagsgave i stedet for det typiske ”Tillykke”. Man behøver naturligvis ikke at ramme plakaten ind; det er kun, hvis man synes, det er flot!

  Vi garanterer, at denne idé kommer til at gå rent hjem, for selvom der er mange moderne måder at blive lykønsket på i dag, er det alligevel fedt at få noget, som man kan se på og røre ved. Det kan man med en poster, og vi har mange forskellige størrelser, så man kan købe både store, mellemstore og små.

  Gode opfordringer til dig selv derhjemme

  Hvis man vælger at hænge en poster med citat i eksempelvis entreen, kan man få lidt visdom med sig på vej ud af døren. Vælg eksempelvis ”Be the reason someone smiles today”, eller ”Make it happen” og hæng den ved døren. På den måde før du en meget mere interessant dag end du havde fået uden plakatens kloge budskab.

  Ovenstående er blot eksempler på to af vores citatposters, men der er også mange andre at vælge mellem. Alt, for at du kan finde lige dét, der opmuntrer og dig allergladest! Vi er jo alle sammen forskellige, når det kommer til, hvad vi kan lide og ikke lide, og det kan mærkes på mange måder. Måske er indretning med denne slags indretningsdetaljer et af de steder, hvor forskellighederne mærkes tydeligst. Hvad tror I?

  Billigt og fedt på samme tid!

  Vi sælger posters i mange forskellige kategorier og med alverdens tryk. Det betyder, at alle kan finde, hvad de søger hos os, for vi har noget for enhver smag. Det bedste er, at vores produkter er både flotte og billige, så man får det hele på én gang, når man handler hos os.

  Mindre indretningsdetaljer er meget værd og kan spille en stor rolle for æstetikken i et rum. Man tænker måske ikke umiddelbart, at de små ting kan rykke så meget, men det kan de. Man behøver ikke at bøvle med tapetsering og lignende for at friske et rum op – tit er det nok med et par citatposters eller andre billeder.

  Det kan være en god idé at bevæge sig lidt ud af sin vante bane, når man kommer denne slags små indretningsdetaljer. Selvom man måske ikke har lyst til at ”go wild” med møbler og lignende, kan man jo godt peppe hjemmet lidt op med posters af forskellige slags! Husk det, når du kigger rundt i vores sortiment – du vil takke os senere, når du har indrettet et sprudlende, spændende hjem!

  Forskellige farver og forskellige stilarter

  Afhængigt af hvem man er, er man eksempelvis gladere for sort-hvid end farver eller vice versa. Det er ikke noget man kan eller skal lave om på; det vigtigste er at gøre det, der gør en glad. Derfor kan man dog sagtens være åben for ting, der er lidt anderledes end det, man plejer at købe. Ellers kan hjemmet hurtigt blive lidt kedeligt og trist.

  Med alle vores posters, hvad enten det drejer sig om portrætter, nuttede dyr, citatposters eller noget fjerde, er det oplagt at tage et kig ind en verden, der ikke er så kendt for en. Du vil blive overrasket over hvor mange nye ting, man kan falde for, hvis man bare tør at springe ud i det!

  Da vores produkter er billige og ikke ødelægger et helt rum, hvis man ”vælger forkert”, kan man sagtens slippe tøjlerne lidt. Prøv det! Du kan finde mange virkelig fine posters og rammer her hos os, og derfor mange potentielle flotte indretninger, der bare venter på dig!

  Billedvæg med citater og tekst?

  Har du lyst til at skabe en billedvæg fuld af posters med citater og tekst på? Så er du uden tvivl kommet til det rette sted! Hos os er der, som du kan se, masser og atter masser af designs! Det er altså bare med at komme i gang og udvælge de poster, der tiltaler netop dig og passer ind i netop dit hjem, sommerhus eller kontor!

  Inredningstips

  Plakater med citater eller andre motiver har evnen til at skabe præcis den følelse, du vil have frem på en væg eller i et helt rum. Enten vælger du et stilrent design, der er stærkt i sig selv. Få detaljer og gerne ensfarvet. Midt på væggen vælger du at indramme en af vores plakater med et budskab, som tiltaler dig. Her sætter du virkelig fokus på, hvad du vil sige, og det giver ro til øjet. En anden variant er at skabe lidt mere liv og bevægelse i rummet. Her kan du vælge flere af vores plakater og placere dem over hele væggen som en billedvæg. Det er en spændende måde at skabe liv i rummet, og dine gæster kommer garanteret til at stille sig et øjeblik for at læse på dine plakater med de sigende citater. Det kan tilmed været en grundlag for spændende diskussioner.

  Med det rette citat på plakaten kan du skabe masser af inspiration samt indre styrke. Plakaten kan fungere som ekstra motivation og løfte humøret, selv på de dage, hvor alting føles lidt ekstra besværligt. Her hos os finder du desuden mange humoristiske motiver, som lokker smilet frem. Vil du kun have plakaten grundet designet, har vi spændende motiver med simple udtryk. Du finder også posters med alfabetet i forskellige designs eller silhuetten af et kort. Mon ikke du genkender dig selv i nogen af vores plakater med citater som ”Live together, Laugh whatever, Love forever”, ”Always kiss goodnight”, ”Dream, create, enjoy”, ”Have a great day” eller ”Choose happy”. Måske har I i familien brug for at blive mindet om, at I skal være mere opmærksomme på hinanden og vælger derfor det humoristiske, men alligevel sigende citat med, at nu er det tid til at lægge mobilen langt væk.