Coffee Table Photo Album

Et KAILA Coffee Table Photo Album giver dig ikke bare en praktisk mulighed for at opbevare dine kæreste fotominder på – du får også en flot og trendy indretningsdetalje! Disse tekstilbeklædte og luksuriøse æskeformede fotoalbummer har et meget stilrent design og fås i flere forskellige jordnære farver.

Men det er mere end bare farverne som gør, at disse albummer skiller sig ud; de har nemlig forskellige titler med meningsfulde ord på hawaiiansk. Hvilket ord passer bedst på indholdet i dit fotoalbum? Find din favorit blandt disse moderne og elegante Coffee Table Photo Albums!

Visning 5 produkter

Coffee Table Book og fotoalbum – i ét!

At give sig tid til at organisere sine kæreste fotominder i et album er kvalitetstid. Et fotoalbum med fysiske billeder er noget som der uden tvivl vil blive sat pris på – både af dig selv og af andre. Der er noget særligt ved følelsen af at kunne læne sig tilbage i sofaen og forsigtig bladre i et album fyldt med varme og glade minder. En hyggelig aktivitet som aldrig går af mode – uanset hvor digital verden end bliver. At fotoalbummer i øvrigt kan være meget dekorative og flotte at have liggende fremme er ikke ligefrem noget nyt, men disse albummer fra KAILA er virkelig noget ud over det sædvanlige! Hvert fotoalbum er designet som en smart Coffee Table Book – en sofistikeret indretningsdetalje, som er blevet mere og mere populær. At denne flotte Coffee Table Book derudover indeholder dine egne fotofortællinger, gør det bare endnu bedre! Det er helt enkelt en perfekt blanding mellem en stilren Coffee Table Book og et funktionel fotoalbum – et Coffee Table Photo Album.

Fotoalbummet er beklædt med tekstil og fås i flere forskellige nøje udvalgte, jordnære og stilsikre farvetoner. Hvert album er desuden udformet som en æske, hvilket giver en luksuriøs kvalitetsfornemmelse, når man åbner det. Indeni hvert album ser man også et diskret og flot tryk på omslagets inderside. KAILA Coffee Table Photo Album er resultatet af stilrent svensk design, når det er som bedst!

Meningsfulde ord på hawaiiansk

Det er ikke bare farverne, som gør at albumvarianterne skiller sig ud. Hvert album har nemlig hver sin titel med meningsfulde ord på det flotte hawaiianske sprog:

'OHANA betyder ”familie” - MAU KI'I betyder ”billeder” - ALOHA betyder ”kærlighed” - HO'OMANA'O betyder ”minder” - HAU'OLI betyder ”lykke” - MO'OLELO betyder ”fortællinger”.

Hvilket ord og hvilken betydning passer bedst til indholdet i dit fotoalbum?

Fotoalbum – klistre ind selv

Disse fotoalbummer indeholder sorte ark som giver en stilfuld – og næsten lidt dramatisk – kulisse til dine fotominder. Hvert album indeholder 30 sorte ark (60 sider), hvor du selv klistrer dine billeder ind. Arkene måler 21x28 cm, hvilket gør at hver side, med stadig god marginal, har plads til to billeder i den almindelige billedstørrelse 11x15 cm. Med et fotoalbum, hvor du selv klistrer dine billeder ind, findes der godt med plads til kreativitet, og du har frie hænder til organisere billeder i forskellige formater ligesom du har lyst til – dit helt eget scrapbog-fotoalbum!

Arkene er placeret i et smart ringbind, og hvis du får brug for at tilføje flere ark i dit album, har vi også refill-ark til denne trendy albumserie. Disse refill-ark er hullede for enkel indsætning i dit eksisterende KAILA Coffee Table Photo Album. Bliver det nødvendigt at købe refill-ark må det tolkes som positivt, da det vidner om at der findes så mange fantastiske og mindeværdige øjeblikke!

Om KAILA

KAILA er et nyt svensk varemærke med fokus på kvalitet og stilrent svensk design – til overkommelige priser. Ordet ”KAILA” er hawaiiansk og betyder ”stil”, hvilket er et meget passende ord for det koncept og de produkter KAILA tilbyder.

Det er lykkedes KAILA at skabe produkter med den der eksklusive kvalitetsfornemmelse, som stadig er til en god pris og tilgængelige. Designkonceptet bygger på den klassiske svenske designstil, som et præget af minimalisme, elegance og funktionalitet – men med et moderne og trendy touch. Til rimelige priser tilbyder KAILA smarte indretningsdetaljer til det moderne hjem!