Coffee Table Photo Album

Et KAILA Coffee Table Photo Album giver dig ikke bare en praktisk mulighed for at opbevare dine kæreste fotominder på – du får også en flot og trendy indretningsdetalje! Disse tekstilbeklædte og luksuriøse æskeformede fotoalbummer har et meget stilrent design og fås i flere forskellige jordnære farver.

Men det er mere end bare farverne som gør, at disse albummer skiller sig ud; de har nemlig forskellige titler med meningsfulde ord på hawaiiansk. Hvilket ord passer bedst på indholdet i dit fotoalbum? Find din favorit blandt disse moderne og elegante Coffee Table Photo Albums!

Albumfarve
Ydermål (Bredde x Højde x ev. Dybde)
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Albumfarve
  • Ydermål (Bredde x Højde x ...
  • Pris
  Visning 37 produkter
  Visning 37 produkter

  COFFEE TABLE BOOK OG FOTOALBUM - I ÉT!

  Coffee Table Photo Album på stuebordKAILAS Coffee Table Photo Albums har flere anvendelsesmuligheder; du kan opbevare dine dejligste minder på en stilfuld måde, eller du kan bruge disse albums som en trendy indretningsdetalje i hjemmet. Måske vil du have et fotoalbum for at kunne forevige øjeblikke fra en dejlig rejse, et fantastisk bryllup eller den første babytid? At tage sig tid til at organisere sine kære fotominder i et album er kvalitetstid. Et fotoalbum med fysiske billeder er noget som der uden tvivl vil blive sat pris på – både af dig selv og andre. Der er noget særligt over følelsen at kunne sidde tilbagelænet i sofaen og nænsomt bladre et fotoalbum igennem fyldt med varme og glædesfulde minder. En stille stund som aldrig går af mode – uanset hvor digital verden end bliver.

  At fotoalbum desuden kan være meget dekorative og flotte at have liggende fremme, er ikke ligefrem noget nyt, men disse albums fra KAILA er virkelig noget ud over det sædvanlige! Hvert fotoalbum er designet som en trendy Coffee Table Book – en sofistikeret indretningsdetalje, som bliver mere og mere populær. At denne flotte Coffee Table Book derudover indeholder dine egne fotofortællinger, gør det kun endnu bedre! Det er i al sin enkelthed en perfekt blanding mellem en stilren Coffee Table Book og et funktionelt fotoalbum – et Coffee Table Photo Album.

  MERE END BARE ET FOTOALBUM

  Takket være dets luksuriøse og trendy udformning er disse Coffee Table Photo Album så meget mere end bare et fotoalbum. Hvis man vil, kan man sagtens bare anvende disse som Coffee Table Books, eller købe refill-sider i andre farver og fylde dem med egne tegninger eller tekster. Du kan også tage siderne ud af albummet og bruge æsken til opbevaring af småting. Mulighederne er mange, og uanset hvad du vælger at fylde, eller ikke fylde, dine Coffee Table Photo Albums med, så kan du være sikker på at den vil udgøre en stilfuld detalje i boligindretningen.

  EKSKLUSIVT DESIGN MED FORSKELLIGE PÅTRYKTE TEKSTER

  KAILAs Coffee Table Photo Album er tekstilbeklædte fotoalbums udformet som luksuriøse æsker, hvilket gør dem eksklusive. Æsken består indvendigt af et ringbind med 30 sorte ark (60 sider), hvor du selv kan klistre dine favoritfotos ind. Disse fotoalbums er perfekte til scrapbooking, og giver dig god fleksibilitet såvel som plads til kreativitet, og du kan skabe dit helt eget unikke Coffee Table Album.

  Måske vil du have et fotoalbum i en frisk beige tone eller et mørkere fotoalbum i et elegant sort design? Eller et album i en dejlig pastelfarve, som giver kontrast i dit hjem? I KAILAs sortiment af tekstilbeklædte Coffee Table Photo Albums fås flere forskellige nøje udvalgte jordagtige og stilsikre farver. Men det er ikke bare farverne som adskiller albumvarianterne – hvert album har egen titel med meningsfulde og slagkraftige ord på hawaiiansk eller engelsk.

  På det smukke hawaiianske sprog findes flere påtrykte tekster med forskellige betydninger: 'OHANA betyder ”familie” - MAU KI'I betyder”billeder” - ALOHA betyder ”kærlighed” - HO'OMANA'O betyder ”minder” - HAU'OLI betyder ”lykke” - MO'OLELO betyder ”fortællinger”.
  På engelsk fås der album med de påtrykte tekster MEMORIES og THROWBACK - for måske er det lige netop det, som dine albums kommer til at indeholde – et tilbageblik over dine dejligste minder!
  Når ord virker overflødige, eller hvis du vil lade billederne tale for sig selv, så fås der album med de påtrykte tegn: ’…’ ’?!!’ ’*’ og afskedshilsnen XOXO som betyder kys og kram.

  Hvilket ord og hvilken betydning passer til indholdet i dit fotoalbum? Det brede sortiment giver dig muligheden for at finde en Coffee Table Book som passer præcis til dig, og som samtidig udgør en iøjefaldende detalje i dit hjem.

  SCRABBOOKING – SLIP KREATIVITETEN LØS

  KAILA FotoalbumIndvendigt består disse luksuriøse fotoalbums af sorte ark som udgør en stilfuld – næsten dramatisk – kulisse til dine fotominder. Hvert album indeholder 30 sorte ark (60 sider) hvor du selv kan klistre dine billeder ind. Arkene måler 21x28 cm, så der er god plads til to fotos i den almindelige billedstørrelse 11x15 cm. Med et fotoalbum, hvor du selv klistrer billederne ind, har du god plads til at slippe kreativiteten løs, og du kan frit organisere din billeder i forskellige formater præcis som du vil. Du kan også pifte de sorte sider op med flotte klistermærker, eller skrive en lille tekst til billederne med en flot pen. I disse albums er det kun din egen fantasi der sætter grænserne. Omslagets inderside består af et diskret og flot tryk. KAILA Coffee Table Album er resultatet af stilrent svensk design, når det er bedst.

  Arkene er placerede i et smart ringbind, og hvis du har brug for flere sider i dit album, har vi også refillark til denne trendy albumserie. Refillarkene kan købes i flere forskellige farver. Disse refillark er hullede for enkel montering i dit KAILA Coffee Table Photo Album. Hvis det er tid til at købe refillark, er det kun et godt tegn – man kan aldrig have for mange gode billeder.

  OM KAILA

  KAILA er et nyt svensk varemærke med fokus på kvalitet og stilrent svensk design, og til overkommelige priser. Ordet ”KAILA” er hawaiiansk og betyder ”stil”, hvilket er et meget passende ord for KAILAS koncept og produkter./p>

  KAILA er lykkedes med kunsten at skabe produkter med den, der eksklusive fremtoning, men som stadig er tilgængelige til en god pris. Designkonceptet bygger på den klassiske svenske designstil, som er kendetegnet ved minimalisme, elegance og funktionalitet – men med et trendy touch. KAILA tilbyder flotte indretningsdetaljer til det moderne hjem – og til rimelige priser.