Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

Plakater med yoga og andre rolige motiver

Namaste. Vi kan alle have brug for lidt fred og ro i tilværelsen. Ved hjælp af en rolig indretning kan vi slappe af og føle os mere harmoniske i vores hjem. Nedenfor følger lidt inspiration til plakater og posters med beroligende, stille motiver. Plakater, der kan minde dig om at tage en pause i ny og næ og trække vejret dybt.

Yogaplakater

Selvom man ikke er en hyppig yogaudøver, kan de fleste af os nok sætte pris på disse rolige og utroligt smukke motiver designet af Jenny Skantz – Miss Papperista. De grafiske motiver forestiller en kvinde i forskellige yogapositioner og er holdt i bløde og rolige farver.

Plakater med yogamotiverFra venstre: 1. Namaste I // 2. Namaste II // 3. Namaste III

Hvis du virkelig ønsker at blive en yogi, kan denne plakat måske være en hjælp. Du får her en plakat, der illustrerer omkring 50 af yin-yogaens udstrækkende positioner. Plakaten har et enkelt og stilrent design, der passer til alle hjem og indretningsstile – alene på væggen eller som en del af en billedvæg.

Plakater, som illustrerer yogapositionerFra venstre: 1. Yoga – White // 2. Yoga – Navy // 3. Yoga – B&W

Alle disse yogaplakater er trykt i vores eget printstudie på et premium papir, der er FSC-certificeret og aldersbestandigt. Den kraftige tykkelse og den matte overflade giver disse plakater en følelse af kvalitet og resulterer i et flot print uden refleksioner.

Meditationsplakat – træk vejret ind, ånd ud

At sidde i lotuspositionen og bare fokusere på vejrtrækningen lyder umiddelbart nemt, men det kan være utroligt svært for mange. Men at se en gøre netop dette, kan måske også være med til at skabe en følelse af ro. Denne plakat forestiller et foto af en mand, der mediterer ved, hvad der ligner en strandkant. Motivet har en følelse af mystik, men frem for alt en dyb følelse af ro.

Plakat med foto, der forestiller en mand, som mediterer ved strandkantPå billedet: Meditasi

Plakater med rolige naturmotiver

At vi mennesker bliver roligere og mere harmoniske ude i naturen, er måske ikke noget nyt. Men har du tænkt på at bringe følelsen med ind i dit hjem? Måske med en plakat, der eksempelvis har motiv af en dyb regnskov, et ensomt træ i tågen eller en rolig strand med små bølger, der skyller ind over land?

Tre plakater med naturmotiver – regnskov, træ i tåge, tom strandFra venstre: 1. Rainforest // 2. Misty Tree // 3. Foto Factory – Læsø

Her finder du hele vores sortiment af plakater med naturmotiver.

Grafiske plakater med rolige toner

Grafiske plakater med bløde former og rolige toner er også motiver, der kan hjælpe dig med at skabe et roligt hjemmemiljø. Plakater, der ikke skriger efter opmærksomhed, men stadig fanger beskuerens interesse.

3 plakater med grafiske prints – abstrakt kunstFra venstre: 1. Circles // 2. BLUSH // 3. Childhood

Her finder du hele vores sortiment af grafiske plakater.