Lad spejlet afspejle din personlighed – 5 spejle med en personlig karakter

Stilfulde og klassiske spejle er skam fine nok – det er altid et meget sikkert og godt valg. Men nogle gange ønsker man måske noget, der skiller sig lidt mere ud; et spejl med en original form eller med et legesygt design. Et spejl, der ikke kun kan spejle dig og dine omgivelser, men også afspejle din personlighed. Her får du lidt inspiration til spejle, der vækker ens opmærksomhed – på en positiv måde!

1. Isspejlet – et udtryk for din glade eller legesyge personlighed

Isglæde på væggen! Ice Cream Mirror er spejlet, der har form som en is, med en farvet top og en "ispind" i egetræ. Tankerne føres måske automatisk hen på børneværelset, men spejlet behøver ikke nødvendigvis at hænge i dette rum. Dette er et perfekt spejl, hvis du ønsker at udtrykke en legesyg, glad eller energisk personlighed. Og hvem er ikke vild med is?

Ice Cream Mirror - spejl formet som en is

2. Spejlet med den originale – men stadig klassiske – form

Dette er valget, hvis du vil vise, at du har tænkt lidt ekstra over tingene og har besluttet dig for, at hverken et rektangulært spejl, et rundt spejl eller et ovalt spejl er det rigtige. Du ønsker i stedet en mere original form, samtidig med at det skal være stilrent og elegant. Vi har det perfekte spejl til dig: Trapezium fra danske Hübsch. Dette iøjnefaldende spejl fås enten med en metalramme eller med en messingramme.

Messingspejl i unik form - metalspejl i anderledes form

3. Ballonspejlet spreder glæde i rummet

Balloon Mirror er spejlet, der er formet som en flyvende ballon. Det spreder glæde og en følelse af lethed i rummet. Det er virkelig lykkedes for designerne Tor & Nicole Vitner Servé fra danske EO at designe et spejl, der er legesygt nok til børneværelset, men samtidig så elegant, at det kan placeres som en personlig detalje i enhver stilfuld stue.

Ballonspejl - spejl til børneværelset

4. Spejl med anderledes trædetaljer

Du er vild med det stilrene og varme naturlook. Der er dog stadig noget, der siger dig, at et spejl med en almindelig træramme er for almindeligt til din smag. Du ønsker noget, der skiller sig ud med finesse. Noget, der viser din personlighed. Vi har spejlet til dig: Circle Eg fra danske Hübsch. Dette runde spejl har en iøjnefaldende, men samtidig enkel detalje, hvor spejlets nederste del og bagside er dækket af egetræ. Perfekt til dig, der elsker det sobre look, der alligevel skiller sig ud.

Rundt spejl med egetræsramme - anderledes spejl

5. Spejlet med ekstra af det hele – dog stadig elegant

Dette moderne og flotte spejl kommer fra danske Incado og gør virkelig indtryk. Det er originalt på så mange måder; det har en anderledes form, tonet spejlglas i roséguld samt en facetslebet kant. Det er elegant, men alligevel så fantastisk. Forbløffende elegant.

Spejl i roséguld - unikt spejl

 

Se hele vores brede sortiment af både originale og klassiske spejle her!