Gulvspejlet – så praktisk, så elegant!

Hvis du har brug for et helkropsspejl, men ikke ønsker at bore og sætte noget stort spejl op på væggen, er gulvspejlet et godt alternativ. Gulvspejle fås i alle mulige varianter og stilarter – og de kan være både trendy og traditionelle. Ud over gulvspejlets praktiske funktioner er det også en stilren indretningsdetalje, som desuden skaber lys og rum i dit hjem.

Et gulvspejl er en dekorativ indretningsdetalje med flere praktiske funktioner. Nedenfor beskriver vi nogle af funktionerne!

Du slipper for at bore

At bore og hænge et spejl op på væggen kan føles besværligt. Måske lejer du lejligheden af en privatperson og har derfor ikke lyst til at efterlade den med store huller i væggen. Der kan selvfølgelig også være andre gode grunde. Gulvspejlet er her en fremragende løsning. Der findes de gulvspejle, der er designet til at læne ind mod væggen, og så er der gulvspejle med en indbygget støtte, der tilbyder en fritstående placering på gulvet.

Praktisk som helkropsspejl

Gulvspejle er normalt høje og giver dig mulighed for at spejle hele figuren. Af den grund er de meget populære i for eksempel soveværelser, gange eller i et luksuriøst walk-in-closet. Et stort badeværelse er også en mulig placering.

Badeværelsesindretning – trækurve, gulvspejl i egetræ, knage og badekåbePå billedet: Gulvspejl Eg 53x188 cm

Gulvspejlet kan nemt flyttes

Nogle gange kan man i en kortere periode have brug for et spejl i et andet rum, end dér hvor det normalt er placeret, eller så har man simpelthen fortrudt og vil give spejlet en ny placering. Med valget af et gulvspejl har du alle muligheder for at vælge en ny placering. Især hvis du har været fremsynet med dit (rent hypotetisk) foranderlige sind og derfor har valgt et lettere gulvspejl.

Det stilfulde gulvspejl

Hvad siger du til et gulvspejl i et moderne og stilrent design og med en ramme og støtte i sortmalet jern? Eller et gulvspejl i et traditionelt design med en smukt dekoreret og hvidmalet ramme samt spejlglas med en elegant, facetslebet kant? Hvis du er vild med en varm og naturlig indretning, kunne et gulvspejl i massivt egetræ også være lige dét, du søger. Uanset designet er gulvspejlet altid et stilfuldt indslag i dit hjem, der gør et stort indtryk og desuden er yderst funktionelt.

Gulvspejle med rammer i sort metal, hvidt træ og egFra venstre: 1. Gulvspejl House Doctor Chic Sort // 2. Versailles Gulvspejl Misty Hvid // 3. Gulvspejl Eg 52x167 cm

 

Se hele vores udvalg af gulvspejle her!