Lad dig inspirere af runde spejle!

Runde spejle er for længst flyttet ud af badeværelset og ind i alle hjemmets forskellige rum. I dag ser vi både runde spejle i soveværelser og stuer samt i entréer og spisestuer. Og der er virkelig noget særligt ved runde spejle, såsom blødhed og elegance, og så må man endelig ikke glemme de magiske egenskaber, som spejle generelt – og måske runde spejle i særdeleshed – besidder. Spejle skaber plads og lys og kan afspejle din personlighed. Her følger lidt skøn inspiration til dig, der vil inddrage runde spejle i boligindretningen!

Det originale, runde spejl

Der er runde spejle med flotte detaljer såsom en messingring til at hænge det i eller et dekorativt bånd i imiteret læder. Detaljer, der er sobre og stilfulde, men som stadig skiller sig ud.

Runde spejle – guldspejl – sort spejl

Det stilfulde, runde spejl

Runde spejle med et stilfuldt og enkelt design er lige så moderne, som de er tidløse. Det er et sikkert kort uanset boligindretning, trendy såvel som traditionel. Tynde spejle uden ramme eller spejle med en facetslebet kant er to eksempler på elegante og stilfulde spejle.

Runde spejle – lys indretning

Det naturnære, runde spejl

Indretningsdetaljer i naturmaterialer tilfører hjemmet en varm og harmonisk stemning. Runde spejle med en ramme i bambus eller massivt træ er to eksempler på naturnære spejle, som du kan bringe ind i dit hjem.

Runde spejle – træspejl – egetræsspejl

Det tonede, runde spejl

Runde spejle med tonet glas er et meget trendy islæt, som tilmed er utroligt flot! Disse spejle bliver en iøjnefaldende og stilfuld indretningsdetalje i dit hjem. Vælg en tone, der harmonerer med den øvrige indretning, eller som skaber en interessant kontrast i rummet. En stilren grå eller elegant roséguld nuance er blot to eksempler på de spejlglastoner, der er tilgængelige på dagens marked.

Tonede spejle – runde spejle

Det runde spejl med masser af karakter

Der findes faktisk runde spejle med næsten lige så meget karakter som dig! Spejle, der – uanset deres størrelse – tager deres plads og fanger blikket. Disse kan være meget dekorative, især hvis du finder den perfekte væg til dem.

Unikke spejle – runde spejle – solspejl

Det runde bordspejl

Sidst, men ikke mindst ønsker vi også at fremhæve det runde bordspejl. Bordspejle er meget praktiske, da de er nemme at placere og kan flyttes rundt til de steder, hvor du midlertidigt har brug for et spejl. Og så er de endda flotte!

Bordspejle – spejl i soveværelse

Se hele vores udvalg af runde spejle her!