Puslespilsrammer – indram dit puslespil!

Er du ked af at skulle skille dit puslespil ad, nu hvor det har taget flere dage at samle det? Det er næsten en skam, hvis brikkerne bare skal en tur tilbage i kassen. Indram i stedet puslespillet, og hæng det op på væggen som en flot dekoration!

Puslespil er en skøn hobby, idet det er en fritidsaktivitet, der både træner tålmodigheden og koncentrationsevnen. Det kan også være en afslappende aktivitet, idet du kan slippe alle andre tanker for en stund. Men når man har lagt det der store puslespil med måske 500 eller 1000 brikker, er det jo en skam bare at skille det ad og lægge det tilbage i kassen. Derfor vælger mange at indramme deres puslespil og hænge det op på væggen.

Rammer til puslespil – tykkelse

Det er muligt at bestille rammer, der er specielt tilpasset størrelsen på dit puslespil, men hvis du ikke vil bruge så mange penge på en puslespilsramme efter egne mål, er der en del almindelige rammer, der kan rumme tykkelsen på dit puslespil. Det er dog vigtigt at finde en tilstrækkelig dyb ramme, og mange almindelige rammer passer desværre ikke, da rummet mellem bagsiden og glasset er for lille, men det kan faktisk godt lade sig gøre! Beslagene, der holder bagstykket på plads, skal også være fleksible nok til at kunne give lidt mere plads til tykkelsen. I vores sortiment kan følgende rammeserier bruges til puslespil med en tykkelse på ca. 3-4 mm:

New Lifestyle

En stilfuld ramme med en tynd profil, der fås i mange forskellige farvedesigns og endnu flere størrelser. Vælg mellem sort, hvid, rød, gul, grøn, blå, bronzefarvet, stålfarvet, sølvfarvet eller guldfarvet. New Lifestyle er en af vores mest populære rammeserier!

Billeder af en stilfuld, sort ramme

Nielsen

Disse elegante rammer er fremstillet i Tyskland og holder en meget høj kvalitet. Nielsen fås i flere forskellige designs, inklusive blank sort, mat sort, hvid, blank sølv, eg og guld.

Billeder af elegant sølvramme

Galeria

Denne moderne og stilfulde ramme kommer fra det velrenommerede brand Walther og giver dit motiv (eller puslespil i dette tilfælde) en elegant indramning. Galeria-serien omfatter rammer i farverne hvid, sort, rød, sølv, kobber og guld.

Billeder af stilfuld, hvid ramme

Chair

Denne ramme har en dybde på 18 mm, hvilket bevirker, at motivet træder lidt ud fra væggen og skaber en cool 3D-effekt. Rammen har en stilren profil, der lader dit puslespil være i fokus. Rammen fås blandt andet i farverne sort, hvid, sølv og guld.

Billeder af elegant guldramme

Rammer til puslespil – højde og bredde

Når du har fundet den ramme, du kan lide, skal du efterfølgende vælge en størrelse, der passer til dit puslespils højde og bredde. Puslespil med 1000 brikker måler for eksempel ofte 50x70 cm eller lige derunder, og kan derfor godt passe i en ramme med størrelsen 50x70 cm. Men størrelsen på puslespil varierer som sagt, så tjek målene, der står anført på puslespillets kasse, før du leder efter en passende ramme.

Hvis du ønsker en ramme med de nøjagtige mål, men ikke kan finde en blandt vores standardstørrelser, er det også muligt at bestille en ramme efter mål i flere af disse serier.

Let’s puzzle!