Passepartout hvid, hvidere, hvidest – en sammenligning af nuancerne

Så du har endelig bestemt dig for en hvid passepartout til dit motiv? Et super godt valg, der uden tvivl kommer til at give dig en stilfuld og eksklusiv indramning. Der er dog flere nuancer, du kan vælge imellem; søger du en kraftig hvid passepartout eller en med et noget varmere og blødere udtryk? Her præsenterer vi dig for nuanceforskellene på vores forskellige hvide passepartouter!

En hvid passepartout er et klassisk og meget populært valg, der passer til næsten alle slags motiver, rammer og stilarter. Men som du sikkert allerede ved, skal man ikke kun forholde sig til én hvid nuance, når det kommer til boligindretning. Vores passepartouter er ingen undtagelse. Her kan du primært vælge mellem tre forskellige hvide nuancer, og hvis vi indberegner den cremefarvede passepartout, bliver det til fire.

Vi får faktisk en del spørgsmål om netop dette emne; nuanceforskellene mellem vores hvide passepartouter. Derfor vil vi i denne artikel prøve at give et bedre billede af de forskellige nuancer.

Vores forskellige hvide passepartouter

1. Passepartout Kridhvid: Dette er vores mest hvide passepartout. Perfekt valg, når du vil give indramningen en superfrisk og eksklusive følelse.

2. Passepartout Hvid: Dette er vores næsthvideste passepartout. En standardhvid nuance, der altid er et sikkert kort – uanset motiv!

3. Passepartout Offwhite: Vores tredje-hvideste passepartout har et hint af en cremefarve. Den er ikke lige så kraftigt hvid som de to ovennævnte alternativer, og den giver derfor også et noget blødere indtryk.

4. Passepartout Creme: Denne passepartout har en behagelig nuance, som overgår i den varmere og lidt mere gullige retning.

Fyra olika nyanser för vita passepartouterFra venstre: 1. Kridhvid // 2. Hvid // 3. Offwhite // 4. Creme

Nu har du forhåbentlig lidt mere at gå ud fra, når du skal vælge en hvid passepartout – her finder du hele sortimentet!